Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2022 a continuat cu cea de-a doua seară de audiții - VIDEO

Noul sezon al emisiunii Vocea României a continuat să le ofere telespectatorilor momente muzicale remarcabile. Cea de-a doua ediție a audițiilor pe nevăzute a avut loc pe 16 septembrie. Te invităm să citești rezumatul serii.

Publicat

pe

Concurenții care au întors scaunele în al doilea episod Vocea României 2022
Concurenții care au întors scaunele în al doilea episod Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV / The Voice of Romania

Noi concurenți, noi voci memorabile și noi lupte între antrenori au mobilizat publicul telespectator. Vocea României a revenit vineri, la PRO TV, cu o nouă rundă efervescentă de audiții pe nevăzute. Piese emoționante, voci puternice și interpretări atipice au fost doar câteva elemente ce au compus seara de vineri.

În cea de-a doua rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 11 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 11 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți al doilea episod Vocea României 10

 1. Federica Raimo - piesă "The Show Must Go On" - NU
 2. Eduard Stoica - piesă "Legendary" - 2 DA, echipa Smiley & Theo Rose
 3. Aurora Broscăreanu - piesă "Price Tag" - NU
 4. Marina Nanava - piesă "1944" - 2 DA, echipa Irina
 5. Cristina & Victor Sîrbu - piesă "Uptown Funk" -  2 DA, echipa Denis
 6. Nicoleta Olah - piesă "Everybody Loves An Outlaw" - NU
 7. Corina Ivanov - piesă "Hora din Moldova" - 2 DA, echipa Denis
 8. Michael Arnold - piesă "Chasing Cars" - NU
 9. Ana Mardare - piesă "Like I’m Gonna Lose You" - 3 DA, echipa Smiley & Theo
 10. Alex Buchanan - piesă "The Man in the Mirror" - 4DA, echipa Tudor Chirilă
 11. Ruxandra Istrate - piesă "Fever" - 3 DA, echipa Tudor Chirilă

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Eduard Stoica

Eduard are 16 ani și este din comuna Olari, județul Prahova. Părinții săi se ocupă cu agricultura și deși îi mai ajută la treburile gospodărești, concurentul a declarat că vrea mai degrabă să urmeze o carieră muzicală. Ca atare, Eduard a început să cânte de mic și a devenit "vedeta" satului.

Vrea să urmeze o carieră profesională în muzică și să urce pe cele mai mari scene. Emisiunea Vocea României poate fi un bun start, așa că Eduard nu a ratat ocazia. Concurentul a interpretat piesa "Legendary" și a cucerit trei antrenori: Irina Rimes, Smiley & Theo Rose.

Irina și Theo s-au gândit la duel muzical prin care fiecare să-l atragă pe Eduard în echipa sa. La finalul duelului, Eduard s-a văzut nevoit să ia o decizie. Concurentul a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

Marina Nanava

Marina are 21 de ani și este din orașul Harkov din Ucraina. Concurenta a ajuns în România din cauza războiului în care este implicată țara sa. Marina a spus cu lacrimi în ochi că deși ea și familia sa sunt în siguranță în România, iubitul și familia lui au rămas în Ucraina. Tânăra este îngrijorată pentru țara sa și își dorește ca acest coșmar să ia sfârșit.

La Vocea României, Marina a venit cu piesa cu un mesaj puternic: "1944" a cântăreței Jamala. Interpretarea concurentei i-a făcut pe Irina și Denis să se întoarcă.

"Pentru cei care nu știu, piesa asta are o poveste. Piesa asta a fost cântată la Eurovision de către cântăreața Jamala, una din preferatele mele din Ucraina. Piesa este despre asta, despre cuvântul care nu se poate rosti în Rusia, cuvânt cenzurat în Rusia. Cuvântul este <<război>>. Pentru locul 1 la Eurovision, Jamala s-a luptat cu Rusia. Vreau să te felicit pentru curajul de a cânta piesa asta, e o piesă foarte grea", a spus Irina Rimes.

Marina a ales să meargă în echipa Irinei.

Cristina & Victor Sîrbu

Cristina și Victor sunt soț și soție și vin din Chișinău. Cei doi au făcut show pe scena de la Vocea României cu piesa "Uptown Funk". Irina și Denis au apăsat butonul.

"Băi, cât de frumoși sunteți! Ce-mi pare bine că m-am întors atât de devreme să vă văd pe scenă cum vă mișcați, cum interacționați între voi. Super vibe!", a spus Denis.

Soții Sîrbu au decis să facă parte din echipa lui Denis Roabeș.

Corina Ivanov

Corina a încins scena cu "Hora din Moldova". Interpretarea plină de zvâc și energie i-a adus 2 DA, unul din partea lui Tudor, și unul din partea lui Denis.

"Dragă Corina, vreau să-ți mulțumesc pentru momentul pe care le-ai avut în seara asta și pe care ni l-ai dăruit tuturor. Am simțit pe cerul gurii gust de bomboane Bucuria și te ador. A fost senzațional! Ai avut super vibe, super energie, m-ai copleșit efectiv", a spus Denis.

Corina a ales să meargă în echipa lui Denis.

Ana Mardare

Ana are 42 de ani, vine din Galați și este interpretă. Concurenta a povestit că muzica este pasiunea vieții ei. A început să cânte din copilărie și a continuat până în prezent. În ciuda problemelor de sănătate, Ana își dorește să încânte sufletele oamenilor cu vocea sa. Pe scena de la Vocea României, concurenta a interpretat "Like I’m Gonna Lose You" și i-a întors pe Irina, Smiley & Theo Rose și Denis.

"Astăzi ai cântat foarte frumos! Se vede că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Am simțit dorința pe final și a fost ca un strigăt: <<haideți, bă, întoarceți-vă odată!>>", a spus Smiley.

Theo Rose a adăugat:

"După ce am ascultat cum ai cântat, după ce ne-am întors și am aflat și povestea ta, ne-am dat seama că tu ai înțeles exact ce contează cu adevărat în viața asta și probabil că vei ști să te bucuri de experiența asta la Vocea României așa cum trebuie".

Ana Mardare a mers în echipa Smiley & Theo Rose.

Alex Buchanan

Alex are 32 de ani și este originar din Manchester. Este cântăreț, compozitor și showman, iar numele său de scenă este Lyndrick Xela. Tânărul a mărturisit că este fan Michael Jackson.

Cum era de așteptat, Alex a ales să cânte o piesă din repertoriul lui Michael Jackson și anume "Man in the Mirror". Interpretarea i-a cucerit pe antrenorii Vocea României. Toți și-au întors scaunele. Totuși, Smiley și Theo Rose au fost blocați de Irina și nu au mai putut lupta pentru concurent.

"A fost o audiție foarte bună. Am văzut ceva ce nu văd foarte des la aceste show-uri de talent - cea mai bună potrivire dintre o interpretare muzicală și una actoricească. Ai vrut să dovedești ceva, să spui ceva. Asta a fost o interpretare actoricească, pură și foarte bună. Pot vedea cu ușurință un actor pentru că și eu sunt actor. Deci, cred că aceasta este combinația perfectă care te poate duce chiar și până în finală. Te-aș ruga mult să-mi dai șansa să încep această călătorie împreună cu tine la Vocea României", a spus Tudor Chirilă.

Tot Chirilă a fost antrenorul ales de Alex Buchanan.

Ruxandra Istrate

Ruxandra are 19 ani și este din Pitești. Îi place să cânte și să urce pe scenă. Emoțiile se simt mult mai intens decât dacă ai cânta în intimitatea casei tale. Vrea să urmeze o carieră muzicală și vrea ca oamenii să afle de ea. La Vocea României, Ruxandra a interpretat "Fever" într-o manieră proprie. A întors trei scaune: Tudor, Irina și Denis.

"La 19 ani, să cânți așa, e ceva. Bine ai venit la Vocea României! Foarte interesat ce ai făcut, foarte! Eu caut o voce ca a ta în echipa mea și te-aș ruga să-mi acorzi încrederea de a lucra cu tine. Cred că în materie de a experimenta în acest concurs, eu pot să fiu fix ce trebuie pentru tine", a declarat Irina.

Tudor i-a cântat o piesă improvizată prin care îi cerea Ruxandrei să vină la el în echipă. Momentul a avut rezultatul scontat. Ruxandra a mers în echipa lui Tudor.

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending