Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmăreşte trailerul filmului depre Whitney Houston "I Wanna Dance With Somebody"

După filmul biografic despre Elvis, acum este rândul lui Whitney Houston să devină subiect de film. Pelicula se numeşte "I Wanna Dance With Somebody" şi tocmai a primit primul trailer. Cel care a scris scenariul este acelaşi din spatele scenariului de la "Bohemian Rhapsody".

Publicat

pe

Trailer I Wanna Dance With Somebody
Trailer I Wanna Dance With Somebody │ FOTO: Sony Pictures

Whitney Houston este jucată de către Naomi Ackie, actriţă pe care o ştim din "The End of the F***ing World". Preia un rol foarte greu şi ne întrebam cât din părţile muzicale este cântat de actriţă şi cât de Whitney. Această producţie Sony Pictures este o dramă biografică despre viaţa şi cariera uneia dintre cele mai mari voci din lume. În distribuţie se află şi Ashton Sanders, în rolul lui Bobby Brown, soţul şi managerul lui Whitney, în vreme ce Stanley Tucci este Clive Davis.

Clarke Peters îl joacă pe John Houston, Tatăl lui Whitney, în vreme ce Tamara Tunie apare în rolul lui Cissy Houston, mama cântăreţei. Filmul ne prezintă viaţa vocii de aur din perioada în care era doar o fată într-un cor din New Jersey şi până a ajuns să fie un artist cu multiple discuri de platină. În trailer apare şi momentul când Houston a fost acuzată că "nu cântă muzica oamenilor de culoare". Vedem şi momentul când a cântat imnul la o finală de Superbowl.

Whitney a debutat în 1985 cu albumul care îi poartă numele, lansat de Davis şi Arista Records. Au urmat albumele "Whitney" din 1987 şi "I'm Your Baby Tonight" în 1990. Pe lângă cariera muzicală artista a avut şi o carieră în actorie. În 1992 a jucat alături de Kevin Costner în "The Bodyguard", un hit comercial în ciuda recenziilor negative ale criticilor. Ulterior Houston avea să o joace pe Naşa în "Rodger's and Hammersteine's Cinderella" şi a produs filmele Disney "The Princess Diaries şi "The Cheetah Girls".

În 2012 muziciana a încetat din viaţă la vârsta de 48 de ani, înecându-se în cada unui hotel din Beverly Hills.

Revenind la film, "I Wanna Dance With Somebody" este regizat de către Kasi Lemmons, cunoscută pentru producţia "Harriet", după un scenariu de Anthony McCarten. El a scris scenariul pentru "Bohemian Rhapsody". Sony va lansa filmul în cinematografe pe 21 decembrie 2022.

Trending