Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD revine cu cea de-a opta ediție

Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Steve Aoki la UNTOLD 2022
Steve Aoki la UNTOLD 2022 │ FOTO: UNTOLD

Cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, împreună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în lineup-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. Ediția cu numărul opt aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD.

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum'n'bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

Primele abonamente UNTOLD 2023 se pun în vânzare joi, 6 octombrie

Primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse în vânzare joi, 6 octombrie, la ora 14:00. Fanii se pot înregistra pe site-ul UNTOLD pentru a fi primii care își achiziționează abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe.

Peste 360.000 de oameni au participat la UNTOLD 2022, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie, au făcut parte din cea de-a șaptea poveste UNTOLD, între 4 și 7 august 2022.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena

Trending