Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Steve Aoki a lansat albumul "HiROQUEST: Genesis", conectat la o poveste de joc

Steve Aoki a lansat pe 16 septembrie un nou album, "HiROQUEST: Genesis", care include colaborări cu nume mari şi o cantitate generoasă de piese. Oferă 5 poveşti asociate "unor facţiuni unice" dintr-un joc special, create de către MetaZoo.

Publicat

pe

Coperta album Steve Aoki Hiroquest Genesis
Coperta album Steve Aoki Hiroquest Genesis │ FOTO: Steve Aoki

Artistul a lansat o variantă a albumului său sub formă de CD-uri, 27.000 dintre ele ajugand la fani alături de cărţi de joc unice. În ultimul deceniu Steve Aoki a explorat conceotul NEON FUTURE pe 4 albume, iar acum a lansat al cincilea LP, la o distanţă de 2 ani de cel din 2020. Noul release a fost compus în bună parte pe durata pandemiei Covid-19, iar Steve Aoki a folosit muzica pentru a explora teme ca anxietate, nelinişte şi energie adunată şi neconsumată.

Pe disc îi auzim pe artişti precum Taking Back Sunday, Kane Brown, Bruce Vine, Georgia Ji şi PnB Rock. Precomenzile iniţiale ale CD-urilor includeau cărţi de joc în ediţie limitată bazate pe o poveste realizată de Aoki în parteneriat cu MetaZoo Games. De altfel şi acea companie a fost fondată de către DJ-ul american. Startup-ul a pornit la drum în martie 2021. Steve s-a inspirat din pasiunea sa pentru punk rock din adolescenţă pentru a crea sound-ul acestui nou album.

De altfel până să ajungă la 21 de ani Aoki avea o trupă de punk rock (This Machine Kills) cu care pleca în turneu în State, e drept cu un public de câteva zeci de oameni la concerte. Ulterior avea să îşi descopere adevărata chemare: muzica electronică. Acum în vârstă de 44 de ani, DJ-ul se inspiră de la etica în muncă a tatălui său, cel care deţine lanţul de restaurante Benihana. A creat un joc de cărţi colecţionabile, nu chiar diferit de Magic The Gathering, dar cu un twist modern. Fiecare piesă din HiROQUEST include unul dintre cele 5 capitole ale unei poveşti epice.

Acolo creaturile "Beasties" fac ravagii în Cryptid Nation, conduse de un personaj numit Indrid Cold. Eroul, care face parte din Evergreen Casters este numit "Hiro" şi adună Pallet Rings pentru a învinge legiuni de Zombies şi Robots.

Aoki a semnat recent şi un contract de imagine cu DraftKings, firmă de pariuri sportive şi fantasy football.

Comentează

Trending