Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sezonul 18 "Te Cunosc de Undeva" a debutat cu un cuplu Freddie Mercury fabulos

Sâmbătă, pe 10 septembrie 2022 a debutat la Antena 1 sezonul 18 al emisiunii "Te Cunosc de Undeva", care a primit noi concurenţi şi personaje de emulat. Am avut transformări în Freddie Mercury, în Conchita Wurst, Daddy Yankee şi Alicia Keys alături de Jay-Z. Cine au fost câştigătorii aflaţi mai jos.

Publicat

pe

WRS Emilian Te Cunosc de Undeva
WRS Emilian Te Cunosc de Undeva │ FOTO: Antena 1

Primul episod al acestui show a atras în fața micilor ecrane peste 1.5 milioane de telespectatori, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22:14. Emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi Pepe a început cu 8 cupluri de concurenţi, care au intrat în joc cu mult entuziasm. Juriul a fost acelaşi pe care îl ştim: Ozana Barabancea judecând partea de canto, Andreea Bălan cea de coregrafie, iar Cristi Iacob cea de actorie. Aurelian Temişan îi completează judecând show-ul "Te Cunosc de Undeva" ca un întreg.

Primii concurenţi ai sezonului 18 au fost chiar campionii sezonului trecut, Emi şi Cuza, deveniţi Conchita Wurst, dar purtând stângace costumele. Andreea Bălan le-a apreciat momentul totuşi şi modul în care au dansat. Au urcat pe scenă şi Connect-R şi SHIFT, cu o mare doză de reggaeton şi întruchipându-l pe Daddy Yankee pe piesa "Con Calma".

Rona Hartner şi Johny Romano au fost transformaţi în Amy Winehouse, echipa de machiaj meritând toate complimentele. Cuplul din Asia Express, Eliza şi Cosmin Natanticu a urcat de asemenea pe scenă pentru o transformare în formaţia Generic.

Mărturisesc că nu l-am recunoscut pe Nicolai Tand în rolul lui Jay-Z şi pe Feli în rolul Aliciei Keys, iar Nicolai a avut ceva bătăi de cap cu versurile. Liviu Teodorescu şi Jo au făcut un super show, devenind Jason Derulo şi Nicki Minaj, într-un număr ce aminteşte de jocul Just Dance.

Sore şi Emma de la ZU au făcut-o pe Andreea Bălan ultra atentă, interpretând piesa Andre "Liberă la mare".

Emilian şi WRS, concurentul trimis de România la Eurovision 2022 au devenit Freddie Mercury şi au făcut senzaţie, câştigând de altfel marele premiu al serii. Momentele de coregrafie au fost susţinute de Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar profesorii de canto au fost Crina Mardare şi de actorie Adriana Trandafir.

Comentează

Concerte & turnee

"Povestea sufletului meu", sau "cel mai bun show din România" în viziunea Andreei Bălan

Pe 16 octombrie, Andreea Bălan a susținut la Sala Palatului show-ul "Povestea sufletului meu", cel mai mare concert al artistei de până acum. La evenimentul sold out au participat invitați speciali precum JO, Aurelian Temișan, MIRA, Iuliana Beregoi și Liviu Teodorescu.

Publicat

pe

Andreea Bălan la Sala Palatului
Andreea Bălan la Sala Palatului

Concertul construit ca un musical plin de emoție a reușit să aducă împreună mii de fani într-o seară de neuitat. Show-ul spectaculos  a dezvăluit prin muzică, dans, costumații inedite și imagini emoționante cele mai importante etape din viața artistei.

Evenimentul de la Sala Palatului a fost construit din 9 capitole prezentate cronologic. Show-ul a debutat cu un moment live susținut de două tinere talente, Sabrina și Antonia, care s-au pus în pielea fetițelor Andre și au interpretat cele mai iubite hituri ale renumitei trupe.

"Povestea sufletului meu" a inclus o producție multimedia impresionantă, însoțită de efecte vizuale și coregrafii, cu peste 200 de costume special croite și zeci de dansatori.

Andreea Bălan la Sala Palatului (concert "Povestea sufletului meu")

Andreea Bălan la Sala Palatului (concert "Povestea sufletului meu")

Publicul a fost purtat prin călătoria sufletească a Andreei, dezvăluind fiecare moment esențial al vieții artistei, de la hiturile care au consacrat-o începând cu anul 2002, până la cele mai recente piese, într-o atmosferă plină de energie și emoție.

Andreea Bălan: "Acum cu adevărat simt că am cel mai bun show din România"

"Sunt foarte fericită că mi-am îndeplinit cel mai mare vis din cariera mea. Odată cu acest concert mi-am povestit viața, mi-am deschis sufletul în cel mai vulnerabil mod publicului și mi-am găsit vindecarea și liniștea sufletească. Acum cu adevărat simt că am cel mai bun show din România", mărturisește artista.

Andreea Bălan și Petrișor la Sala Palatului

Andreea Bălan la Sala Palatului

Momentele speciale nu au lipsit, iar printre invitații artistei s-au numărat și JO, Aurelian Temișan, MIRA, Iuliana Beregoi, Liviu Teodorescu și Săndel Bălan, alături de care Andreea a cântat cele mai iubite melodii.

Odată cu acest spectacol complet, Andreea Bălan a cântat în premieră piese precum  "O lume minunată", "Copilărie", "O viață și un minut", "SuperÎndrăgostiți (Remix)", "Ploaie de vară", "Acum", "Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)", "Cu inima ta", "SuperÎndragostiți", dar și piese ajunse hituri precum "Te joci cu mine", "Liberă din nou", "Prinde-mă, Aprinde-mă", "Trippin", "Like a bunny", "Ooops Eroare", "Aparențe", "Evadez", "Iubi/Paradis", "Baila/Zizi", "Baby get up and dance".

Cu o carieră de peste două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai versatile artiste din România. Recunoscută pentru hiturile sale care au influențat generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea continuă să fie reprezentativă în industria muzicală românească. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România.

Pentru artistă, anul viitor va începe în mare forță cu un turneu ce va reda show-ul "Povestea sufletului meu", susținut luna aceasta la Sala Palatului.

Citește în continuare

Albume noi

Andreea Bălan lansează albumul "O lume minunată", un omagiu adus copilăriei

Înaintea concertului "Povestea sufletului meu" de la Sala Palatului, Andreea Bălan lansează un nou material de studio. Albumul se numește "O lume minunată" și include hituri ca "Te joci cu mine" și "Liberă din nou".

Publicat

pe

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Albumul "O lume minunată" reprezintă un omagiu adus copilăriei, aducând în prim-plan bucuria, inocența și energia vibrantă care ne însoțesc încă din primii ani de viață. Artista va cânta piesele de pe album în cadrul concertului de la Sala Palatului, unde publicul va fi prezent la o poveste despre viață și dragoste, putere și supraviețuire, vindecare și iertare.

Ce piese include albumul "O lume minunată"

"O lume minunată" este o colecție de piese care reînvie emoții nostalgice, dar totodată reinterpretează într-o manieră modernă teme universale despre iubire, familie și bucuria de a trăi. Albumul cuprinde un mix de piese ritmate și balade emoționante, care reflectă atât maturitatea artistică a Andreei, cât și legătura specială pe care o are cu publicul său de toate vârstele.

Pe album se regăsesc piese precum "O lume minunată", "Copilărie", "O viață și un minut", "SuperÎndrăgostiți (Remix)", "Ploaie de vară", "Acum", "Băieți cu inima în blugi (feat What's UP)", "Cu inima ta", "SuperÎndragostiți", dar și piese ajunse hituri precum "Te joci cu mine", "Liberă din nou", "Prinde-mă, Aprinde-mă", "Trippin", "Like a bunny", "Ooops Eroare", "Aparențe", "Evadez", "Iubi/Paradis", "Baila/Zizi", "Baby get up and dance". Discul este disponibil pe toate platformele digitale și lansat sub egida Cat Music.

Cu o carieră de peste două decenii, Andreea Bălan este una dintre cele mai versatile artiste din România. Recunoscută pentru hiturile sale care au influențat generații, cât și pentru prezența sa vibrantă pe scenă, Andreea continuă să fie reprezentativă în industria muzicală românească. De la începuturile sale în trupa Andre, până la cariera solo de succes, Andreea a rămas un nume de referință în muzica pop din România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2024: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

Marea premieră a celui de-al șaptelea Asia Express va aduce la Antena 1, pe 1 septembrie, un start fulgerător pe Drumul Zeilor. Concurenții vor avea parte de cele mai dificile provocări. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Victor Slav și Selina la Asia Express 2024
Victor Slav și Selina la Asia Express 2024 │ FOTO: Antena 1

Cele nouă echipe de vedete sunt propulsate în competiție într-un ritm nemilos, ajungând încă de la primele misiuni să experimenteze cel mai auster stil de viață în vârf de munte, să se întreacă într-o cursă spectaculoasă cu elefanți și să descopere o comunitate unică pe Terra: tribul femeilor cu gâtul lung, ascuns pe înălțimile muntoase din nordul Thailandei.

După trei zboruri și aproximativ 30 de ore, concurenții ajung în nordul Thailandei, în Chiang Rai, punctul de pornire într-o cursă nebună, care nu-i va lăsa să se odihnească. Fără niciun moment de respiro, echipele au parte de un start cu totul neașteptat – cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane.

Chiar dacă sunt obosiți și au multe bagaje, concurenții se văd nevoiți să-și revină cât mai rapid din șocul startului fulgerător. Luptându-se cu confuzia și presiunea timpului, echipele se avântă pe un traseu necunoscut, spre o destinație care le va dezvălui o fațetă inedită a Thailandei: un loc ascuns pe hartă, unde bogata cultură tribală își păstrează rădăcinile seculare. Departe de orașele cu ritm trepidant, în mijlocul triburilor de munte din nordul Thailandei, concurenții vor petrece prima noapte, confruntându-se cu o misiune care îi va scoate complet din confortul vieții de zi cu zi, lăsat în urmă la plecarea pe Drumul Zeilor. De la culmile progresului din marile metropole la cel mai auster cadru de viață din vârf de munte, concurenții fac un salt amețitor pe Drumul Zeilor, în căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express.

După o cursă spectaculoasă cu elefanți, vor ajunge în inima unei alte comunități fascinante din Thailanda: tribul femeilor cu gâturile lungi, cunoscute în întreaga lume pentru inelele purtate la gât, care fac parte din imaginea lor distinctivă, ca simbol al frumuseții și grației.

Echipe Asia Express, sezonul 7

Asia Express 2024 va începe pe 1 septembrie, programul de difuzare rămânând cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30. În prima săptămână, premiera maraton va aduce cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Citește în continuare

Trending