Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sezonul 10 Chefi la Cuţite debutează chiar azi; Ce invitaţi surpriză vedem?

Emisiunea "Chefi la Cuţite" sărbătoreşte 10 sezoane, iar cel aniversar debutează chiar azi, pe 4 septembrie 2022. Show-ul culinar cel mai vizionat din România începe la Antena 1 de la ora 20:00. Urmează 3 ediţii maraton, pe 5, 6 şi 7 septembrie de la ora 20:30. Ce e special la noul sezon aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Chefi la Cutite sezonul 10
Chefi la Cutite sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea îşi vor începe aventura în sezonul 10 cu audiţiile, când vor gusta "în orb" preparatele celor de dincolo de uşă. Încă din primul episod Chefi la Cuţite avem o amuletă specială, care îl va înnebuni pe chef Cătălin Scărlătescu, prin avantajul uriaş dat. Audiţiile pe nevăzute vor include farfurii spectaculoase, povesti impresionante ale concurenţilor şi combinaţii neaşteptate de condimente şi gusturi de la invitaţi faimoşi.

Primul episod îl are pe Jean de la Craiova ca invitat special, deşi el nu găteşte aproape deloc acasă. Alţi invitaţi surpriză sunt Martin Jordan, sosia perfectă a lui Gordon Ramsay, dar şi Florin Ristei şi iubita sa, Eduard Sanda şi Cleopatra Stratan. Îi vom mai vedea în bucătărie pe Monica Bârlădeanu, What's UP, Iulia Albu. În ultimii ani i-am văzut gătind în acest show pe muzicieni precum Antonia, Feli sau Connect-R.

Sezonul 10 ne aduce pentru prima dată două prezentatoare, pe Irina Fodor şi pe Gina Pistol. Irina Fodor va prezenta primele ediţii, deoarece Gina Pistol tocmai revenise din concediu maternal pentru a prezenta show-ul, când a fost diagnosticată cu Covid-19. Ulterior Gina va prezenta restul episoadelor. Se schimbă şi decorurile în acest sezon, dar şi jocurile din culise. Camera de relaxare a chefilor va include o serie de jocuri, cu premii speciale.

Teaser al sezonului 10 la emisiunea "Neatza":

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se vor juca popice, darts, vor trage cu arcul la ţintă şi vor încerca să menţină stabilitatea pieselor de Jenga. Vor fi şi ghicitori şi se va sculpta un portret într-un pepene. La finalul audiţiilor pe nevăzute Chef-ul care va strânge cele mai multe jetoane în urma probelor din culise va primi un avantaj uriaş pentru etapa battle-urilor.

Show-ul culinar va fi difuzat de 3 ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marţi şi miercuri de la ora 20:30, ulterior premierei maraton de pe 4, 5, 6, 7 septembrie.

Trending