Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Evan Peters devine un criminal în serie în "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" - TRAILER

Povestea terifiantă a lui Jeffrey Dahmer ajunge pe micile ecrane, odată cu lansarea seriei de pe Netflix - "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story". Bărbatul a comis 17 crime între 1978 și 1991. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Evan Peters în "Dahmer - Monster The Jeffrey Dahmer"
Evan Peters în "Dahmer - Monster The Jeffrey Dahmer" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Ryan Murphy și Ian Brennan, cunoscuți pentru "Glee" și "American Horror Story" vor aduce povestea criminalului în serie pe micile ecrane, într-o nouă și înfricoșătoare perspectivă. În rolul principal joacă Evan Peters, veteranul "American Horror Story". Actorul de 35 de ani a apărut în nouă sezoane ale serialului, interpretând o paletă variată de personaje. Acum, Evans pornește într-o nouă călătorie actoricească mai mult decât dificilă și îi dă viață unuia dintre cei mai cunoscuți criminali. "Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story" este o serie de 10 episoade, cu premiera pe 21 septembrie.

Trailerul debutează cu Dahmer (Peters) care se îndreaptă spre apartamentul său alături de un tânăr care nu bănuiește nimic. "Ce este acel miros?", întreabă oaspetele înainte ca Dahmer să încuie ușa. Pe măsură ce trailerul progresează, vedem imagini din ce în ce mai tulburătoare ale obiceiurilor lui Dahmer, care sugerează canibalismul și necrofilia.

"Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" va spune povestea lui Dahmer din perspectiva victimelor sale. Acțiunea se va desfășura din anii 1960 până în anii 1990, când Dahmer a fost bătut până la moarte de un coleg de celulă în timp ce executa 16 pedepse de închisoare pe viață. În afară de crime, seria va explora modul în care poliția din statul natal al lui Dahmer, Wisconsin, nu a reușit să investigheze în mod corespunzător crimele ucigașului, permițându-i acestuia să comită atât de multe.

Alături de Peters, "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" îi mai are în distribuție pe Richard Jenkins și Molly Ringwald în rolul tatălui lui Dahmer, Lionel, și al mamei vitrege - Shari. Michael Learned o interpretează pe Catherine Dahmer, Niecy Nash pe Glenda Cleveland, Penelope Ann Miller apare în rolul lui Joyce Dahmer, Michael Beach este detectivul Murphy și Colby French detectivul Kennedy.

Trailer "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story":

Comentează

Trending