Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac a fost înlocuit în juriul iUmor; Cine se alătură permanent juriului?

În ultima săptămână au tot plutit online zvonuri care indicau că Mihai Bendeac ar fi părăsit emisiunea iUmor. Acum aflăm că el a fost înlocuit deocamdată temporar de comediantul Costel Bojog. Avem detalii şi teorii despre plecare mai jos.

Publicat

pe

iUmor sezonul 13 episodul 6 jurat nou
iUmor sezonul 13 episodul 6 jurat nou │ FOTO: Antena 1

Înainte să ne alarmăm prea tare, Mihai Bendeac a mai plecat din juriul iUmor şi sezonul trecut, lipsind una sau două emisiuni. Şi pe atunci se zvonea că a plecat de tot, dar a revenit ulterior. Acum aflăm pe cale oficială că acum Costel Bojog, comediant şi jurat la "Stand Up Revolution" se alătura pupitrului juriului iUmor în calitate de jurat permanent. Asta se întâmplă din episodul 6 al sezonului 13, difuzat duminică, pe 2 octombrie de la ora 20:00, la Antena 1.

Juriul acestui episod îi include şi pe Delia şi Cheloo, dar şi pe Maia Morgenstern. Actriţa va avea parte la rândul său de roast, din partea persoanelor dragi, colegilor şi celor de le care se aşteaptă mai puţin. Între timp vineri, pe 30 septembrie începe la Antena 1 sezonul 2 al emisiunii Stand Up Revolution.

iUmor sezonul 13 aduce stand-up, magie, acrobaţii, roast, teatru şi mimă. A crescut parcă mult numărul de invitaţi internaţionali şi varietate numerelor. Au dispărut numerele muzicale, în special cele de rap, care îl enervanu pe Cheloo. Cât despre plecarea lui Mihai Bendeac din juriu, el a ameninţat cu asta mai multe sezoane la rând. Gurile rele vorbesc despre o dispută cu Cheloo sau despre faptul că fostul jurat s-ar fi plâns într-un story pe Instagram că a fost filmat cu camera ascunsă într-un moment pe care nu l-a aprobat să apară pe sticlă.

Ar fi avut de-a face cu o serie de ironii la adresa lui Mugur Mihăescu, dar toate acestea sunt de domeniul zvonisticii, respectivul Story dispărând între timp. Sunt şanse mai mari ca de fapt Mihai să ne pregătească un nou show, un serial sau poate o revenire a serialului "Băieţi de Oraş" şi să fie prea ocupat cu filmările de fapt.

Comentează

Trending