Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Constantine" beneficiază de o continuare; Keanu Reeves revine ca protagonist

Keanu Reeves revine în fața camerei pentru "Constantine 2", o continuare a filmului din 2005, regizat de Francis Lawrence. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "Constantine"
Keanu Reeves în "Constantine" │ FOTO: captură YouTube / DC

"Constantine 2" îl reunește pe Reeves cu regizorul Francis Lawrence, care s-a ocupat de filmul original. Akiva Goldsman va scrie scenariul. De asemenea, el va și produce filmul alături de J.J. Abrams și Hannah Minghella.

Adaptat după benzile desenate DC, John Constantine este un exorcist care, în contextul luptei dintre bine și rău, încearcă să încline balanța în favoarea lui. Capabil să vadă demonii și îngerii influențând oamenii obișnuiți, Constantin este determinat să trimită până la ultimul demon în iad, asigurându-și astfel locul în rai.

"Constantine" a avut câștiguri de 230 de milioane de dolari la nivel global, iar protagonistul a rămas viu în conștiința publicului. Pe lângă interpretarea lui Reeves, John Constantine a mai fost adus pe micile ecrane de Matt Ryan într-un serial NBC, iar mai târziu în Legends of Tomorrow de la The CW.

"Constantine" a fost un proiect important și pentru Keanu. În anii ce au trecut de la primul film, succesul actorului a crescut simțitor, Reeves jonglând cu mai multe francize, inclusiv "John Wick". Al patrulea capitol va fi lansat în martie 2023.

TRAILER "Constantine":

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Keanu Reeves revine în primul trailer al lui John Wick 4

Keanu Reeves e gata să lupte din nou cu o armată de asasini în "John Wick 4", al cărui prim trailer tocmai a apărut online. Filmul trebuia să debuteze încă de la final de an 2021, odată cu "Matrix 4", dar a fost amânat de câteva ori deja. Trailerul se savurează mai jos.

Publicat

pe

John Wick 4 trailer
John Wick 4 trailer │ FOTO: Lionsgate Movies

Toate mediile spectaculoase prin care se perindă asasinul John Wick amintesc de un episod din "Westworld", deşi estetica începutului de trailer aduce cu jocul "Cyberpunk", în care Keanu Reeves are de altfel un rol important. De această dată John Wick are ceva personal cu Bill Skarsgard, care îl provoacă la duel mano a mano. În distribuţie se află şi fostul coleg din "Matrix" al lui Keanu, Laurence Fishburne, dar şi Donnie Yen, Hiroyuki Sanada şi Rina Sawayama.

Ian McShane rămâne asociatul lui Wick şi e cunoscut în ultima vreme pentru apariţia din serialul Amazon "American Gods". Judecând după noul trailer, Keanu va mânui atât o armă de foc, cât şi o sabie, un topor şi o sumedenie de alte arme. Nu lipsesc maşinile scumpe, muzele îmbrăcate în piele şi cluburile elegante în care se încinge lupta. Premisa lui "John Wick 4"? Protagonistul poate scăpa de recompensa pusă pe capul său la nivel internaţional prin procedeul "High Table".

El implică o bătălie parte în parte cu Marchizul de Gramont, jucat de Bill Skarsgard, cunoscut drept clovnul din "It". Actorul suedez a prins şi un rol excelent recent, cel titular din remake-ul "The Crow". Filmul "John Wick 4" intră în cinematografe pe 24 martie 2023. Aparent acesta este cel mai lung film din serie. Apropo de serie, vom avea şi un serial "John Wick", despre care nu avem prea multe detalii încă.

Se va numi "The Continental", va fi un prequel şi în distribuţie se află Colin Woodell şi Ayomide Adegun, ca versiuni mai tinere de Winston Scott şi Charon. Îl vom vedea pe Amazon Prime şi accentul vă fi pus pe hotelul Continental, în jurul căruia gravitează frăţia de asasini. "John Wick" pornea la drum în 2014 şi a generat peste 580 de milioane de dolari la box office.

Citește în continuare

Trending