Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Constantine" beneficiază de o continuare; Keanu Reeves revine ca protagonist

Keanu Reeves revine în fața camerei pentru "Constantine 2", o continuare a filmului din 2005, regizat de Francis Lawrence. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în "Constantine"
Keanu Reeves în "Constantine" │ FOTO: captură YouTube / DC

"Constantine 2" îl reunește pe Reeves cu regizorul Francis Lawrence, care s-a ocupat de filmul original. Akiva Goldsman va scrie scenariul. De asemenea, el va și produce filmul alături de J.J. Abrams și Hannah Minghella.

Adaptat după benzile desenate DC, John Constantine este un exorcist care, în contextul luptei dintre bine și rău, încearcă să încline balanța în favoarea lui. Capabil să vadă demonii și îngerii influențând oamenii obișnuiți, Constantin este determinat să trimită până la ultimul demon în iad, asigurându-și astfel locul în rai.

"Constantine" a avut câștiguri de 230 de milioane de dolari la nivel global, iar protagonistul a rămas viu în conștiința publicului. Pe lângă interpretarea lui Reeves, John Constantine a mai fost adus pe micile ecrane de Matt Ryan într-un serial NBC, iar mai târziu în Legends of Tomorrow de la The CW.

"Constantine" a fost un proiect important și pentru Keanu. În anii ce au trecut de la primul film, succesul actorului a crescut simțitor, Reeves jonglând cu mai multe francize, inclusiv "John Wick". Al patrulea capitol va fi lansat în martie 2023.

TRAILER "Constantine":

Trending