Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jessica Chastain și Eddie Redmayne joacă în "The Good Nurse", un film inspirat din fapte reale - TRAILER

Eddie Redmayne și Jessica Chastain aduc pe micile ecrane "The Good Nurse", o poveste teribilă, marcată de o serie de crime. Pelicula va fi disponibilă pe Netflix începând cu 26 octombrie. Te invităm să urmărești trailerul și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Jessica Chastain în trailerul "The Good Nurse"
Jessica Chastain în trailerul "The Good Nurse" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Bazat pe cartea lui Charles Graeber - "The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder", filmul spune povestea lui Charles Cullen (Eddie Redmayne), un asistent medical despre care se crede că este responsabil pentru moartea a 400 de pacienți în cursul unei cariere de 16 ani în New Jersey și Pennsylvania. Cullen, intitulat "Îngerul Morții", obișnuia să ucidă pacienții prin administrarea unei doze letale de insulină și alte medicamente potențial fatale. Când a fost prins, Cullen a mărturisit că a ucis 40 de persoane, iar în prezent ispășește 17 pedepse consecutive pe viață.

"The Good Nurse" o mai prezintă pe Jessica Chastain în rolul lui Amy Loughren, colega de serviciu a lui Cullen. Ea a început să îl suspecteze după o serie de morți neobișnuite la spitalul la care lucrau și a alertat poliția. Anchetatorii au apelat la Loughren să îl tragă de limbă de Cullen în timp ce purta un microfon, adunând astfel suficiente dovezi pentru a-l aresta.

Potrivit publicației IndieWire, cei doi actori au mers la școala de asistente medicale pentru a se pregăti pentru rolurile lor. De asemenea, au avut întâlniri și au discutat cu "adevărata" Amy Loughren. În plus, Redmayne a lucrat cu un antrenor pentru a-și perfecționa mișcările viclene, "asemănătoare unui păianjen" ale lui Cullen.

Eddie Redmayne și Jessica Chastain sunt unii dintre cei mai apreciați actori contemporani de la Hollywood. Redmayne este cunoscut pentru pelicule ca "Fantastic Beasts", "The Danish Girl" sau "The Theory of Everything", pentru aceasta din urmă câștigând un Oscar la categoria "Cel mai bun actor". Jessica Chastain a cucerit telespectatorii cu filme ca "The Martian", "Crimson Peak", "Interstellar" sau mini-seria "Scenes from a Marriage". Actrița a câștigat Premiul Oscar la categoria "Cea mai bună actriță" pentru filmul "The Eyes of Tammy Faye".

TRAILER "The Good Nurse"

Trending