Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Godsmack a lansat prima piesă după 4 ani, "Surrender"

În vreme ce ne pregătim pentru concertul Godsmack de la Bucureşti, avem ocazia să ascultăm o piesă nouă a formaţiei. Se numeşte "Surrender" şi este prima melodie a trupei din ultimii 4 ani. Acest track a debutat prin casa de discuri BMG şi sună a genul de melodie cu soundscape cinematic de la început de mileniu.

Publicat

pe

Coperta single Godsmack Surrender
Coperta single Godsmack Surrender │ FOTO: Godsmack

"Surrender" şi-a fi găsit cu uşurinţă loc la început de ani 2000 pe o coloană sonoră de joc NFS sau film horror cu vampiri. Acum îl auzi pe Sully Erna cu aceeaşi voce răguşită şi masculină aşternută peste un rock alternativ ca la carte. Au trecut 4 ani de la albumul Godsmack premiat cu discul de aur "When Legends Rise", care i-a adus formaţiei un loc întâi în topurile US Hard Rock, Rock şi Alternative. Erna afirmă că noul single este despre extenuarea pe care o simţim în relaţiile cu cei din jur uneori şi despre redundanţa de a ne certa unii cu alţii.

Posibil ca ea să fi fost compusă în lockdown, când toată lumea a avut timp să se sature de companie. În aprilie 2022 solistul a vorbit cu un post de radio din SUA, unde a spus că noul album a fost finalizat, e deja complet înregistrat. Tot atunci ni s-a promis "muzică nouă până la vară", apoi un al doilea single până la început de an 2023. Iniţial planul era că albumul să fie lansat la final de an 2021, apoi să înceapă un turneu, dar Covid a întârziat totul.

Astfel trupa şi-a dat mai mult timp şi a creat un album mai amplu, mai bogat. După 2 decenii de turnee Sully Erna and co s-au bucurat de timp liber cu familia. La începutul lui 2022 muzicianul a vorbit deschis despre lupta sa cu Covid-19, afirmând că a fost bolnav timp de 5 săptămâni şi jumătate, fiind chiar în spital 4 zile.

Revenind la ultimul album, "When Legends Rise" a primit discul de aur în septembrie 2021 de la Recording Industry Association of America, vânzând peste 500.000 de unităţi. Alte două single-uri au primit discuri de aur, iar "Bulletproof" chiar discul de platină în septembrie 2020. Acel disc a fost al şaptelea de studio al formaţiei, produs de Erik Ron şi Erna şi primul după 4 ani, înregistrat la studioul grupului dn Derry, New Hampshire.

Aşteptam acum Godsmack la Bucureşti la Arenele Romane în octombrie 2022.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 26 octombrie 2022

Godsmack

Loc
Arenele Romane

Trending