Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Enola Holmes are un nou mister de rezolvat - TRAILER

Enola Holmes revine pe Netflix cu un nou film, ce beneficiază deja de un trailer oficial, dar și de o dată de lansare. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer Enola Holmes 2
Trailer Enola Holmes 2 │ FOTO: captură YouTube

Millie Bobby Brown intră din nou în pielea personajului Enola Holmes, sora mai mică a faimosului Sherlock Holmes. Tânăra se va vedea din nou în situația de a rezolva un nou mister și de a dovedi că este un detectiv mai mult decât capabil. Încă o dată, Sherlock îi "complică" existența, iar cei doi frați se vor bate cap în cap de-a lungul desfășurării acțiunii.

Filmele "Enola Holmes" sunt bazate pe seria de cărți de ficțiune "The Enola Holmes Mysteries", creată de Nancy Springer. Prima peliculă a relatat încercările Enolei de a-și găsi mama - Eudoria Holmes - interpretată de Helena Bonham Carter. Continuarea promite să fie una de "proporții istorice", unde este nevoie de prezența a doi Holmes.

Harry Bradbeer revine în funcția de regizor, iar distribuția îi va readuce pe Henry Cavill și Helena Bonham Carter. Alături de aceștia, "Enola Holmes 2" îi mai prezintă pe Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Sharon Duncan-Brewster și David Thewlis în roluri secundare.

Pelicula "Enola Holmes 2" va fi disponibilă pe Netflix începând cu 4 noiembrie. 

Trailer Enola Holmes 2:

Trending