Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

EA publică sountrack-ul oficial al jocului FIFA 23 - PLAYLIST

Soundtrack-ul jocului video FIFA 23 include artiști precum Stromae, Danger Mouse, Gorillaz, Bad Bunny, Jack Harlow, ROSALÍA, M.I.A. și mulți alții.

Publicat

pe

EA SPORTS™ lanseaza coloana sonora oficiala a FIFA 23
EA SPORTS™ lanseaza coloana sonora oficiala a FIFA 23 │ FOTO: EA SPORTS

Electronic Arts a lansat coloana sonoră oficială a jocului video EA SPORTS™ FIFA 23, dezvăluind melodiile care îi vor acompania pe jucători în cadrul celei mai captivante experiențe FIFA de până acum. Noul sountrack reunește peste 100 de piese, aducând pe aceeași listă voci precum Bad Bunny, Jack Harlow și Yeah Yeah Yeahs, dar și debutanți ca Baby Tate, Ibeyi, și Pheelz.

„Coloana sonoră din acest an redă pasiunea pe care o lume întreagă o are pentru acest joc, incluzând melodii din fiecare colț al globului,” spune Raphaella Lima, Global Music Marketing Director al EA. „Ne-am dorit să punem accent, prin intermediul muzicii, pe comunitatea globală de fani ai fotbalului și suntem încântați că i-am avut alături pe acești artiști minunați care au interpretat melodiile și imnurile celei mai extinse versiuni FIFA de până acum.”

Coloana sonoră FIFA 23 este disponibilă pe Spotify, urmând ca în viitorul apropiat să fie anunțate noi actualizări. Ascultă piesele selctate în playlistul de mai jos:

Muzica îi introduce pe jucători în universul FIFA 23 prin 57 de melodii ce aparțin artiștilor lor preferați, cum ar fi FKA Twigs, Flume, MILKBLOOD, Phoenix, Sampa The Great, ODESZA și mulți alții. Playlist-ul include o varietate largă de melodii, de la cântăreța de muzică pop din Angola, PONGO, până la artiști britanici de hip hop, precum Gorillaz și mulți alții.

Mai mult, coloana sonoră VOLTA FOOTBALL din acest an captează energia autentică și îndrazneață a fotbalului stradal prin melodii ale Nas, Denzel Curry, Quevedo, Remi Wolf și alți artiști. Mixul meticulos îngrijit între hip hop, alternative, electronic, dance și pop este creat special pentru a transpune jucătorii în universul fotbalului stradal.

FIFA 23 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și va fi disponibil nivel global începând cu 30 septembrie 2022 pentru PlayStation 5, Microsoft Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One.

Trending