Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disturbed lansează single-ul "Unstoppable" şi anunţă albumul "Divisive"

După ce Disturbed a lansat piesa "Hey You", foarte bine primită de public în vară, acum revine cu un al doilea single, "Unstoppable". Ambele sunt melodii extrase de pe albumul "Divisive", care va sosi pe 18 noiembrie prin casă de discuri Reprise.

Publicat

pe

Disturbed in concert la Arenele Romane pe 27 iunie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Unstoppable" a sosit sub formă de videoclip cu versuri, iar solistul David Draiman a explicat cu ocazia lansării şi mesajul noului album, "Divisive". E vorba despre partizanatul societăţii moderne, războiul între concepţii şi bătălia grupurilor. Draiman vede societatea actuală ca dependentă de indignare, iar muzica e cel mai bun leac. A trăi muzica te face să uiţi de nemulţumiri şi diferenţe între oameni. Acest single a fost descris drept unul dintre cele mai heavy de pe album, mai groovy la început şi apoi bombastic.

"Divisive" are 10 piese (printre care "Hey You"), produse de către Drew Fulk. El a lucrat cu Motionless în White, Lil Peep şi Highly Suspect. Chitaristul Dan Donegan a fost primul care a venit la înregistraţi cu câteva idei, iar muzicienii au fost foarte receptivi. Tobşsarul Mike Wengren s-a pliat foarte uşor pe ritm, în vreme ce basul lui John Moyer a lovit în plin. Pe LP avem şi un duet cu Ann Wilson de la HEART, pe piesa "Don't Tell Me".

Iată tracklist-ul noului album Disturbed:

01. Hey You
02. Bad Man
03. Divisive
04. Unstoppable
05. Love To Hate
06. Feeding The Fire
07. Don't Tell Me (feat. Ann Wilson)
08. Take Back Your Life
09. Part Of Me
10. Won't Back Down

După 25 de ani de carieră, Disturbed rămâne un reper pentru rock-ul alternativ cu mesaj, dar şi pentru piesele care îţi dau acea energie specială. "Down With the Sickness" e în orice mix pentru fitness şi "10.000 Fists In the Air" a făcut senzaţie în jocuri de curse. Trupa lui David Draiman ştie să te energizeze, dar şi emoţioneze, cum a dovedit-o în 2019 la concertul de la Arenele Romane, unde au fost invitaţi pe scenă oameni din public să îşi descrie lupta cu problemele de sănătate mentală sau cu pierderea celor dragi.

Comentează

Trending