Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat finala Splash! Vedete la apă?

Suntem la începutul sezonului de producţii TV de toamnă şi în vreme ce unele sezoane se termină, altele încep. Tocmai a început Chefi la Cuţite pe Antena 1 şi urmează şi sezonul 13 iUmor de pe 9 septembrie. Între timp Splash! Vedete la apă s-a încheiat cu episodul transmis pe 3 septembrie pe Antena 1. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Splash Vedete la Apa finala sezonului 5
Splash Vedete la Apa finala sezonului 5 │ FOTO: Antena 1

Gala de pe 3 septembrie 2022 a emisiunii Splash! Vedete la Apă a adus salturi spectaculoase, de la 10 metri pentru Clara Gherase sau un plonjon în pas de dans al lui Nea Mărin. S-au antrenat intens pentru marea finală Irisha, Mellina, Luis Gabriel, Eric de Oliveira, Edi Stancu şi Zannidache. În joc era trofeul de 10.000 de lei, iar la final Zanni a plecat cu el acasă, asta la doar luni după ce câştigase şi Survivor, dar de data asta la PRO TV şi cu un premiu mai consistent.

Startul săriturilor din finală l-a dat Clara Gherase, iar jurata a îmbrăcat costumul său de baie de campioană, urcând la ultim aplatforma şi dând o lecţie despre cum se sare corect. Sportiva a fost felicitată inclusiv de Iulia Albu, tot jurată. Sfaturile sale nu au fost în van, iar Zanni a făcut o săritură specială alături de un adolescent ales din public. E vorba despre un tânăr de 15 ani numit Florin, cu care muzicianul a făcut un salt în sincron de la 10 metri înălţime. În plus, de pe aceeaşi platformă, Zanni a făcut şi o săritură cu spatele şi o rotire în aer, dedicând acest moment mentorului său, Alex Velea.

Irisha a intrat în cursă pentru marea finală mulţumită unui wild card folosit de Iulia Albu. Artista a muncit foarte mult la antrenamente pentru a face un salt memorabil şi a ales să facă asta de la 3 metri înălţime. A plonjat în vreme ce era aşezată pe platformă cu spatele. Înainte de acest moment l-a invitat pe Felipe să sară de pe platforma de 5 metri, iar el a acceptat, deşi are frică de înălţime.

Luis Gabriel a făcut de asemenea un salt sincron, ca şi Zanni, de această dată cu AZA, cu care are o prietenie deosebită. Saltul a fost de la 5 metri, precedat de un vals impresionant. Coregrafia a fost semnată Edi Stancu.

Mellina a sărit împreună cu Erika Isac, concurenta din finala One True Singer. Ele s-au ţinut de nas după ce au sărit de pe platformă, spre amuzamentul juriului.

Fotbalistul Eric de Oliveira a făcut un salt alături de fiul cel mare de la 5 metri înălţime, iar Edi Stancu a folosit wild card-ul de la NEa Marin şi a sărit cu el de pe platformă în paşi de dans.

Clasamentul celor șase finaliști ai sezonului 5 Splash după ce s-a aflat nota secretă:

  • locul I – Zannidache
  • locul II – Irisha și Edi Stancu
  • locul III – Eric de Oliveira
  • locul IV – Luis Gabriel
  • locul V – Mellina

Trending