Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-i pe Brad Pitt și Margot Robbie în "Babylon" - TRAILER

Extravaganța Hollywood-ului este expusă în filmul "Babylon", regizat de Damien Chazelle. Pelicula a primit un trailer oficial pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Publicat

pe

Margot Robbie în trailerul "Babylon"
Margot Robbie în trailerul "Babylon" │ FOTO: captură YouTube / Paramount Pictures UK

După "Once Upon a Time in Hollywood", Margot Robbie și Brad Pitt revin împreună pe micile ecrane odată cu "Babylon". Pelicula este regizat de Damien Chazelle, laureat al Premiilor Oscar și cunoscut pentru aportul adus unor filme ca "Whiplash", "La La Land" sau "First Man".

În ceea ce privește "Babylon", filmul este plasat la sfârșitul anilor 1920 și surprinde tranziția industriei cinematografice de la filmul mut la cel sonor datorită invenției sunetului sincronizat. Robbie joacă rolul actriței aspirante Nellie LaRoy. Visând să devină faimoasă, Nellie se asociază cu emblematicul Jack Conrad (Pitt). Personajul lui este inspirat de actori precum John Gilbert, Clark Gable și Douglas Fairbanks.

Trailerul proaspăt lansat este un "haos" total: o continuă petrecere zgomotoasă și opulentă, cocaină, femei topless și dans. La un moment dat, personajul lui Robbie captează atenția la o petrecere la piscină strigând: "Ascultați aici, voi, bărbații șmecheri... Cine vrea să mă vadă luptând cu un șarpe?"

Distribuția filmului este completată de Samara Weaving, Li Jun Li, Katherine Waterston, Olivia Wilde, Spike Jonze, Jean Smart, Lukas Haas, Jovan Adepo, Tobey Maguire, Diego Calva și Flea, basistul Red Hot Chili Peppers. "Babylon" are o lansare limitată pe 25 decembrie, urmând să fie distribuit pe scară largă începând cu 6 ianuarie 2023.

TRAILER "Babylon":

Trending