Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Un membru BTS a fost votat despre "cel mai frumos bărbat din lume"; Henry Cavill e pe locul 2

Chiar dacă topurile de frumuseţe feminină sau masculină par ceva din deceniul sau chiar secolul trecut, unii le găsesc încă destul de relevante încât să le facă subiect de ştiri. În acest an un sondaj realizat de TC Candler, un cont de Instagram care prezintă cele mai frumoase feţe din lume a decis că un membru BTS este cel mai frumos bărbat din lume.

Publicat

pe

RM BTS
RM BTS │ FOTO: BTS

TC Candler se descrie drept contul de Insta care desemnează 100 dintre cele mai frumoase, simetrice şi arătoase feţe din lume. Este urmărit de 1.2 milioane de persoane şi îşi alege câştigătorii în general pe final de an. De abia în decembrie vom afla marele câştigător, dar în acest moment cei mai votaţi sunt de departe RM (Kim Nam-joon), liderul trupei BTS şi Henry Cavill, starul din "The Witcher" şi "Man of Steel".

În sondaj au fost incluse figuri populare de la Hollywood, Bollywood şi din industria muzicală. Gurile rele spun că armata de fani BTS, BTS Army a votat masiv pentru a îl urca pe RM pe poziţia fruntaşă, dar şi Cavill îşi are fanii săi activi. Actorul este în ultima vreme împins în faţă de media şi insideri drept următorul James Bond, ales după retragerea lui Daniel Craig. Îl ştim de la începuturile carierei din "The Tudors", l-am apreciat în "Man of Steel" şi el este definiţia lui "The Witcher".

Nu e pentru prima dată când un membru BTS este apreciat pentru chipul său. În trecut Kim Tae-Hyung, cunoscut că "V" a ajuns în vârful acestei liste, depăşind nume precum Henry Cavill, Noah Mills, Robert Pattinson şi Brad Pitt. Personal sunt surprins că Harry Styles nu primeşte mai mult credit în acest sondaj.

Kim Nam-Joon are vârsta de 27 de ani, este născut în Seoul şi este cunoscut şi ca Rap Monster. A lansat primul său mixtape solo, "RM" în 2015, iar în 2018 venea al doilea, "Mono". A colaborat şi cu artişti internaţionali, precum Fall Out Boy şi Lil Nas X. Are o voce de bariton, poate schimba flow-ul uşor şi se pliază pe orice instrumental. În 2018 a primit Ordinul de Merit Cultural de la preşedintele sud-coreean, alături de colegii de trupă din BTS.

Henry Cavill a devenit cunoscut din 2001, din filmul "Laguna" şi a mai apărut în "Justice League", "The Man from UNCLE" şi "Mission Impossible - Fallout". E cunoscut şi ca un mare gamer, care îşi asamblează singur PC-urile şi e mare jucător de Witcher 3.

Comentează

Trending