Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Hanks devine Geppetto într-o nouă variantă a poveștii lui Pinocchio - TRAILER

Disney a lansat un trailer pentru "Pinocchio”, un remake live-action al clasicului filmului animat din 1940. Noua peliculă urmează să fie lansată pe 8 septembrie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "Pinocchio"
Trailer "Pinocchio" │ FOTO: captură YouTube / Walt Disney Studios

Filmul este bazat pe cartea clasică pentru copii din 1883 - "Aventurile lui Pinocchio" - a autorului italian Carlo Collodi. "Pinocchio" îl are în rolul principal pe Benjamin Evan Ainsworth care devine vocea îndrăgitei păpuși.

Povestea urmează cursul deja cunoscut. Pinocchio este creația lui Geppetto (Tom Hanks), un sculptor în lemn care nu are copii. El își dorește din tot sufletul ca Pinocchio să devină un băiat adevărat. Doleanța lui este ascultată de Zână Albastră (Cynthia Erivo), care îi vizitează magazinul și dă viață păpușii. Un Geppetto nespus de bucuros îl crește ca pe propriul fiu, dar pentru ca Pinocchio să devină un băiat adevărat și nu doar o păpușă vie va trebui să plece într-o călătorie de maturizare și să învețe cum să fie altruist, curajos și autentic.

Pe lângă Hanks, Ainsworth și Erivo, distribuția filmului este completată de Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt, Lorraine Bracco și Keegan-Michael Key. "Pinocchio” este regizat de Robert Zemeckis, pe un scenariu scris de el împreună cu Chris Weitz. Alan Silvestri și Glen Ballard vor compune partitura pentru film. "When You Wish Upon A Star", cântecul emblematic din filmul original, va fi interpretat în acest remake de Cynthia Erivo.

"Pinocchio" nu este singurul film centrat în jurul celebrei păpuși. La începutul acestui an, Lionsgate Entertainment a lansat "Pinocchio: A True Story", un film de animație cu Pauly Shore în rolul principal. În plus, în decembrie, Netflix este așteptat să lanseze un film de animație regizat de Guillermo del Toro și Mark Gustafson, cu Gregory Mann, Ewan McGregor și David Bradley în distribuție. Alte remake-uri live-action ale filmelor animate Disney includ "Mica sirenă", programat pentru 26 mai 2023, și "Peter Pan & Wendy", care, la fel ca "Pinocchio", va fi o exclusivitate Disney Plus.

TRAILER "Pinocchio":

Trending