Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește noi imagini din "The Idol", o serie creată de The Weeknd - TEASER

HBO a lansat un teaser video pentru "The Idol", viitorul serial creat de The Weeknd și Sam Levinson, cunoscut pentru popularul "Euphoria". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Teaser "The Idol"
Teaser "The Idol" │ FOTO: captură YouTube

Cântărețul de 32 de ani bifează și funcția de actor, jucând rolul un guru ce intră într-o relație cu o vedetă pop în ascensiune, interpretată de Lily-Rose Depp.

Deși proaspătul teaser nu detaliază prea mult în ceea ce privește intriga serialului, fanii "Euphoria" vor observa cu ușurință stilul viu și dramatic al lui Levinson. În clip, sunt prezentate fragmente din stilul de viață luxos de la Hollywood al personajului lui Depp - și anume un club de noapte care pare a fi un element central al poveștii "The Idol".

Având în vedere că "The Idol" se concentrează în jurul unei vedete pop, nu este prea surprinzător ca distribuția să cuprindă câțiva muzicieni reali: pe lângă The Weeknd, îi putem vedea pe Troye Sivan, Jennie de la BLACKPINK și Moses Sumney. Printre alte prezențe se numără Dan Levy, Eli Roth, Hank Azaria și Mike Dean.

The Weeknd și-a făcut debutul în actorie odată cu pelicula "Uncut Gems" din 2019. Apoi, a apărut într-un episod din "American Dad!". Mai mult, The Weeknd și-a împrumutat vocea și a dat viață unor personaje din seria americană "Robot Chicken".

TEASER "The Idol":

Trending