Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Snoop Dogg a lansat "Doggyland", un serial animat pentru copii - VIDEO

Snoop Dogg își lărgește orizonturile creative cu un nou proiect cel puțin interesant. Rapperul a lansat "Doggyland", un serial ce va aduce zâmbetul pe buzele celor mici. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Doggyland
Doggyland │ FOTO: captură YouTube / Doggyland - Kids Songs & Nursery Rhymes

"Doggyland" este un serial animat 3D creat de Snoop Dogg, October London și Claude Brooks, producătorul executiv al "Hip Hop Harry", un cunoscut serial american pentru copii. Show-ul prezintă o diversitate de câini ce cântă melodii distractive și educative, cu scopul de a promova dezvoltarea cognitivă, socială și emoțională a celor mici.

Cântecele acoperă o gamă largă de subiecte captivante, cum ar fi litere, cifre, culori, animale, obiceiuri bune, igiena, acceptarea altora și multe altele. Muzica este realizată de producători și cântăreți premiați, rezultând melodii de care toată familia se poate bucura, permițând părinților să participe la experiența de învățare a copilului lor.

"Ca tată, bunic și antrenor de fotbal pentru tineret, a fost întotdeauna important pentru mine să construiesc medii pozitive și educaționale pentru toți copiii. Am vrut să aducem emisiunea noastră pe YouTube și YouTube Kids, care oferă acces gratuit tuturor, astfel încât toți copiii să se poată bucura de ea", a declarat Snoop Dogg într-un comunicat de presă.

"Doggyland" este centrat pe un grup de căței conduși de un mentor pe nume Bow Wizzle, interpretat de însuși Snoop Dogg. Fiecare câine este diferit ca formă și culoare pentru a ajuta la promovarea diversității. Astfel, copiii vor face cunoștință cu Wags, Yap Yap, Barks-A-Locks și Chow Wow. Personajele oferă o versiune hip-hop a unor cântecelor populare pentru copii precum "Wheels on the Bus" și "Head Shoulders Knees & Toes", promovând în același timp lecții importante cu alte melodii ca "Everyone Is Different" sau "Sharing Is Caring".

VIDEO: Doggyland

Trending