Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sezonul 2 Stand-Up Revolution așteaptă comedianți la casting

Stand-Up Revolution continuă la Antena 1 cu sezonul 2. Postul de televiziune a deschis înscrierile la casting, invitând în promo-ul recent lansat atât comedianți români, cât și de peste hotare.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Teo, Vio, Costel și Dan Badea pornesc în căutarea următorului campion Stand-Up Revolution. Emisiunea de stand-up comedy de la Antena 1 continuă cu cel de-al doilea sezon, toți aspiranții la o carieră pe această nișă fiind așteptați la casting. Ca și în primul sezon, show-ul se adresează atât comedianților români, cât și celor străini.

Cum te poți înscrie în Sezonul 2 Stand-Up Revolution

Înscrierile pentru cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution se fac pe casting.a1.ro. Din promo-ul publicat recent de Antena 1 aflăm că juriul va fi păstrat, respectiv Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor fi și în sezonul 2 mentorii concurenților. Noul sezon nu are încă o dată de lansare.

VIDEO PROMO: Fii campionul sezonului următor! | Casting Sezonul 2 Stand-up Revolution

Stand-up Revolution este prima emisiune de stand-up din România. În juriu sunt Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Cine a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution

Câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost Sergiu Mirică, din echipa lui Vio. Tânărul comediant a primit trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro. Sergiu a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi din echipa lui Vio.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Maria Popovici se alătură juriului Stand-Up Revolution

Maria Popovici se alătură mesei juriului Stand-Up Revolution, iar prezența ei a fost o surpriză totală până în ultima clipă pentru Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriu Stand-Up Revolution
Juriu Stand-Up Revolution │ FOTO: PR

Prezența Mariei este doar prima surpriză a celui de-al doilea sezon al show-ului. Stand-Up Revolution mai vine cu o noutate: jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului.

Cu experiență în lumea stand up-ului și având în palmares trofeul sezonului 2 iUmor, Maria Popovici a acceptat cu bucurie rolul de jurată în cadrul show-ului Stand-Up Revolution:

"Sezonul 2 de la Stand-Up Revolution este o surpriză și pentru mine, căci nu ştiu cum e să fii jurat, cât şi pentru colegii mei, care nu știau că o să fiu cu ei în juriu. Cred că o să fie un sezon foarte tare, mai ales că surprizele nu o să se oprească aici", a declarat Maria.

Deși au fost luați prin surprindere de apariția Mariei Popovici la masa juriului Stand-Up Revolution, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au primit-o cu brațele deschise, însă, totodată, și-au regândit strategiile pe care și le pregătiseră.

"Mă bucur că a venit Maria Popovici la masa juraților pentru că aduce o pată de culoare și parfum, dar m-a blocat un pic provocarea cu votarea juriului. Stai așa, ce facem aici? Concurăm între noi, jurații? Pune un pic de presiune pe noi. Chiar și-așa, e vorba despre a ne simți bine și a descoperi următoarea revelație în stand-up", a spus Costel.

Vio a declarat:

"Cel mai votat jurat! Aici o să fie foarte greu, pentru că sunt 100% convins că, deși, am câștigat primul sezon, nu voi fi cel mai votat jurat. Este aproape imposibil! În primul rând, n-am atu peste nimeni! Dan Badea e de când lumea și pământul la televizor, e foarte bun, e bun și la stand-up, face show-uri mari. Teo e ăla deștept, ăla deștept și dur, trebuie să rămână! Costel... Costel e Costel, e amuzant, e funny, e entertainer, este one man show! Maria... Maria e Maria! Plus că e femeie! Nu o să dea afară o femeie, așa că: eu rămân! Deci, mulțumesc frumos pentru aceste două sezoane".

Stand-Up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1. Şi de această dată, prezentatorilor - Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ - le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Sezonul 2 Stand-Up Revolution debutează pe 30 septembrie la Antena 1

După un debut cu întârziere al primului sezon al emisiunii "Stand-Up Revolution" de la Antena 1, acum avem detalii despre sezonul 2. Acesta va debuta pe 30 septembrie la de la ora 21:30. Va putea fi vizionat în fiecare vineri pe Antena 1, la aceeaşi oră.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Prezentatori sunt din nou Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ, care vor susţine atât concurenţi care îşi încearcă pentru prima dată norocul în lumea standup-ului, cât şi nume cunoscute, care vor să se promoveze. Modelul acestui show aminteşte oarecum de "Vocea României" sau "Chefi la Cuţite", audiţiile fiind "în orb", fără ca juraţii să vadă concurentul, ci doar auzindu-l cum spune glume. S-a întâmplat uneori ca juraţii să recunoască un concurent după voce, flow, stil.

În juriul Stand Up Revolution sezonul 2 rămân aceleaşi 4 nume: Teo, Vio, Costel, Dan Badea. Vă reamintesc că primul sezon a fost câştigat de un concurent din echipa lu Vio. Asta s-a întâmplat la începutul lunii august 2022, iar telespectatorii au ales concurentul preferat. Câştigătorul a fost Sergiu Mirică, pe care mulţi îl ştiau din cluburile de standup şi ca opener pentru standuperi locali. Premiul a fost de 20.000 de euro, iar Sergiu a concurat cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo şi Sașa Ciobanu din echipa lui Costel.

Din echipa lui Dan Badea au ajuns în finală Alexandru Dobrota şi Hector Ayala, în vreme ce Dan Ţuţu a fost singurul concurent al lui Teo. Vio i-a avut şi pe Tavi Pertea şi Claudiu Popa în concurs.

Cei 4 juraţi au o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi sute de show-uri susţinute pe scenele cluburilor locale.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă este cea a audițiilor pe nevăzute, ca la Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up. Fără a îi vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

Dacă un concurent primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câștigătorul Stand-Up Revolution este desemnat duminică

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt foarte aproape să împlinească misiunea primului sezon Stand-Up Revolution: să descopere cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. Duminică, publicul de acasă va decide cine este câștigătorul primului sezon.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

După audiții lungi și etapa battle-urilor, care a eliminat jumătate din concurenții fiecărui jurat, show-ul Stand-Up Revolution este la un pas de a-și desemna marele câștigător. Iar dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution va fi ales prin votul publicului de acasă. Așadar, emoțiile, dar și umorul vor fi la cote maxime weekendul acesta, când cele mai strânse dueluri din comedie se vor da la Antena 1 pentru premiul de 20.000 de Euro.

Sâmbătă are loc ultima semifinală Stand-Up Revolution

Dacă duminica trecută, telespectatorii au urmărit prima semifinală, care l-a pus în dificultate pe Teo, juratul care a pierdut trei concurenți pe drumul spre finală, sâmbăta aceasta confruntările celei de-a doua semifinale vor scoate la iveală noi situații la limită. Până acum, Costel are un finalist, pe Sașa Ciobanu, Dan Badea intră în finală cu doi concurenți, Hector Ayala și Alexandru Dobrotă, Vio îi aliniază la startul finalei pe Claudiu Popa și Sergiu Mirică, iar Teo nu are niciun finalist. Dar topul poate fi dat peste cap sâmbătă seară, când distracția vine la pachet cu un meci de baschet între Costel, Kobe, campion la slam dunk, Vio și Dan Badea.

"A fost măcel. Meciul de baschet nu a fost meci de bachet, a fost măcel", a declarat Vio.

O altă surpriză a ediției de sâmbătă va fi situația cu totul neprevăzută în care se va afla Costel în urma extragerilor făcute de Ilona și Șerban.

"Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, să pice doi din aceeași echipă la duel. Toată viața lui Costel e o situație. El trăiește din situație în situație. Nu știu cât poate s-o mai ducă așa", a comentat Vio.

Duminică, 7 august, finaliștii Stand-Up Revolution se luptă pentru marele premiu

Care dintre jurați va avea cei mai mulți finaliști și cum va arăta tabloul complet al concurenților care se vor bate în finala de duminică telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta pe Antena 1, de la 20:00, urmând că duminică să voteze marele câștigător Stand-Up Revolution, în finala primul sezon al show-ului, tot de la ora 20:00, la Antena 1.

Citește în continuare

Trending