Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Sezonul 2 Stand-Up Revolution așteaptă comedianți la casting

Stand-Up Revolution continuă la Antena 1 cu sezonul 2. Postul de televiziune a deschis înscrierile la casting, invitând în promo-ul recent lansat atât comedianți români, cât și de peste hotare.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Teo, Vio, Costel și Dan Badea pornesc în căutarea următorului campion Stand-Up Revolution. Emisiunea de stand-up comedy de la Antena 1 continuă cu cel de-al doilea sezon, toți aspiranții la o carieră pe această nișă fiind așteptați la casting. Ca și în primul sezon, show-ul se adresează atât comedianților români, cât și celor străini.

Cum te poți înscrie în Sezonul 2 Stand-Up Revolution

Înscrierile pentru cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution se fac pe casting.a1.ro. Din promo-ul publicat recent de Antena 1 aflăm că juriul va fi păstrat, respectiv Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor fi și în sezonul 2 mentorii concurenților. Noul sezon nu are încă o dată de lansare.

VIDEO PROMO: Fii campionul sezonului următor! | Casting Sezonul 2 Stand-up Revolution

Stand-up Revolution este prima emisiune de stand-up din România. În juriu sunt Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Cine a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution

Câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost Sergiu Mirică, din echipa lui Vio. Tânărul comediant a primit trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro. Sergiu a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi din echipa lui Vio.

Trending