Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Fă cunoștință cu noua familie Addams în trailerul pentru "Wednesday" - VIDEO

Noul serial regizat de Tim Burton prinde contur cu imagini proaspete și ne introduce în lumea familiei Addams. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Jenna Ortega în trailerul "Wednesday"
Jenna Ortega în trailerul "Wednesday" │ FOTO: captură YouTube / Netflix

Așa cum se deduce din titlul, serialul gravitează în jurul adolescentei Wednesday Addams. Protagonista este înscrisă la o nouă școală - Nevermore Academy - unde încearcă să-și stăpânească noile abilități paranormale și să rezolve un mister legat de trecutul familiei sale. "Wednesday" va fi disponibil pe Netflix din toamna acestui an.

Nu că ar fi o surpriză, dar lui Wednesday îi va fi greu să-și facă prieteni la școală. Totuși, acest lucru nu o va împiedica să depună eforturi mari pentru a-și apăra familia: "Singura persoană care poate să-mi tortureze fratele sunt eu", le spune ea unor băieți din echipa de înot înainte să arunce o grămadă de pești piranha în bazin.

Mai mult, Wednesday "avertizează" spectatorii că anul școlar de la Academia Nevermore va fi plin de "mister, haos și crimă". În regia lui Tim Burton, noul serial promite să facă dreptate moștenirii familiei Addams, care s-a bucurat în trecut de numeroase adaptări.

Distribuția serialul constă în Jenna Ortega în rolul lui Wednesday Addams, Catherine Zeta-Jones ca Morticia, Luis Guzmán ca Gomez și Isaac Ordonez ca Pugsley, fratele lui Wednesday. Victor Dorobanțu joacă rolul lui Thing, în timp ce George Burcea îl interpretează pe servitorului Lurch. Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer și Riki Lindhome vor apărea și ei pe micile ecrane. Christina Ricci, care a jucat-o pe emblematica Wednesday în seria de filme din anii '90, va avea o apariție specială în rolul lui Marilyn Thornhill.

VIDEO: Trailer "Wednesday":

Trending