Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi noi imagini și află data de lansare a filmului "Knives Out 2"

Apreciatul film "Knives Out" beneficiază de o continuare. Intitulată "Glass Onion: A Knives Out Mystery", pelicula este programată de lansare la sfârșitul acestui an. Vezi imagini și află mai multe detalii.

Publicat

pe

Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019
Daniel Craig în trailerul filmului "Knives Out" 2019 │ FOTO: captură YouTube / Lionsgate Movies

"Knives Out 2" îl va avea din nou în centrul poveștii pe actorul Daniel Craig, care revine în rolul detectivului Benoit Blanc. Acesta va încerca să descoasă ițele încâlcite ale unui proaspăt mister. De această dată, detectivul Blanc va investiga o crimă înfăptuită în frumoasa Grecie. Miliardarul Miles Bron (Edward Norton) își invită unii dintre prietenii apropiați pe insula sa privată din Grecia. Escapada exotică este întreruptă de o moarte suspectă.

Netflix a confirmat acum că filmul va apărea pe platformă pe 23 decembrie alături de o lansare limitată în cinematografe. Între timp, filmul va beneficia de o premieră la Festivalul Internațional de Film Toronto (8-18 septembrie), apoi va avea debutul european la Festivalul de Film BFI de la Londra, în octombrie.

Mai mult, serviciul de streaming a publicat și o nouă imagine ce prezintă o parte a distribuției adunată în jurul unei mese. Printre actori se numără Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr, Kate Hudson, Madelyn Cline, Dave Bautista, Jessica Henwick și Kathryn Hahn.

"Glass Onion: A Knives Out Mystery" este regizat de Rian Johnson, care s-a ocupat și de primul "Knives Out". Pelicula în discuție ar fi prima din două continuări ale originalului film din 2019. Ambele proiecte au fost deja achiziționate de Netflix, care ar fi plătit suma de 450 de milioane de dolari.

Lansat în 2019, "Knives Out" a fost considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în acel an, primind și o nominalizare la Premiile Oscar. Pelicula se concentrează pe asasinarea unui celebru autor de romane poliţiste, în seara în care împlineşte 85 de ani, şi ancheta care urmează acestei crime. În afară de Daniel Craig, distribuția primului film i-a inclus pe Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette și regretatul Christopher Plummer.

Trending