Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Netflix va produce un documentar despre Robbie Williams

Muzicianul Robbie Williams devine subiectul unei serii documentare produse și găzduite de Netflix. Proiectul ar urma să fie lansat anul viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Seria formată din mai multe părți promite să fie o examinare aprofundată și nefiltrată a unui artist emblematic și a unui adevărat entertainer ce s-a aflat în lumina reflectoarelor timp de mai bine de 30 de ani.

Serialul va aborda mai multe aspecte din viața cântărețului britanic, de la scrutarea făcută de-a lungul timpului de mass-media, la luptele cu dependențele, despărțirile profesionale și personale, reuniunile și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății mintale a artistului.

Cu 25 de ani de arhive intime, nemaivăzute până acum și acces exclusiv la viața lui Williams, proiectul va fi un serial definitoriu despre muzician, ce va reuși să dezvăluie aspecte mai nuanțate și diversificate despre Robbie Williams.

Seria documentară este regizată de Joe Pearlman și produsă de Asif Kapadia și Dominic Crossley. Cumva paralel cu acest documentar, un alt proiect bazat pe viața lui Williams se pregătește să fie lansat. Este vorba de "A Better Man", un musical satiric, ce reinterpretează și reanalizează unele dintre melodiile lui Williams.

Această peliculă este în lucru din 2021 și regizată de Michael Gracey. Filmată în Australia, pelicula îl va prezenta pe Williams interpretându-se pe el însuși, în timp ce actorul britanic Jonno Davies va juca o versiune mai tânără a cântărețului.

Comentează

Trending