Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Naomi Watts este o mamă de coșmar în trailerul pentru "Goodnight Mommy" - VIDEO

Naomi Watts joacă rolul unei mame înfricoșătoare a cărei față este înfășurată în bandaje în trailerul oficial al filmului "Goodnight Mommy". Află mai multe detalii și urmărești clipul video.

Publicat

pe

Naomi Watts în trailerul "Goodnight Mommy"
Naomi Watts în trailerul "Goodnight Mommy" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

Un remake al filmului austriac cu același nume din 2014, "Goodnight Mommy" urmărește doi frați gemeni (interpretați de Cameron și Nicholas Crovetti), care își vizitează mama după ce aceasta a suferit o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială. Nu durează mult până când își dau seama că ceva nu este în regulă cu femeia.

Când frații gemeni ajung la casa de la țară a mamei lor, descoperă că are fața acoperită de bandaje - rezultatul, explică ea, al unei recente operații estetice. Imediat, copiii observă că mama lor se comportă diferit. Stabilește niște reguli ciudate ale casei, fumează în baie și rupe în secret un desen pe care i l-au oferit băieții - lucruri pe care mama lor iubitoare nu le-ar face niciodată.

Pe măsură ce comportamentul ei devine din ce în ce mai bizar, un gând înfiorător prinde contur în mintea băieților: bănuiala că femeia care este acoperită de bandaje și care doarme în camera alăturată nu este deloc mama lor.

Regizat de Matt Sobel, pe un scenariu scris de Kyle Warren (Lethal Weapon), filmul îi mai are în distribuție pe Peter Hermann, Jeremy Bobb și Crystal Lucas-Perry. "Goodnight Mommy" va fi lansat pe Amazon Prime începând cu 16 septembrie.

TRAILER "Goodnight Mommy":

Trending