Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Johnny Depp face echipă cu Al Pacino pentru filmul biografic "Modigliani"

După 25 de ani, Johnny Depp va ocupa din nou scaunul regizoral pentru o dramă biografică despre pictorul italian Amedeo Modigliani. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Jeff Beck & Johnny Depp - This is a Song for Miss Hedy Lamarr
Videoclip Jeff Beck & Johnny Depp - This is a Song for Miss Hedy Lamarr │ FOTO: captură YouTube

La un sfert de secol după ce a debutat în regie cu filmul "The Brave", în care a jucat alături de Marlon Brando, Johnny Depp urmează să treacă în spatele camerei pentru "Modigliani", o peliculă despre artistul italian Amedeo Modigliani. Lui Depp i se vor alătura Al Pacino și Barry Navidi în calitate de producători.

Bazat pe piesa omonimă a lui Dennis McIntyre, filmul "Modigliani" se desfășoară în Parisul anului 1916, și spune povestea pictorului și sculptorului de origine italiană Amedeo Modigliani. Considerându-se un eșec, Modigliani traversează 48 de ore agitate și pline de evenimente, ce vor deveni un punct de cotitură în viața sa și îi vor consolida reputația de artist legendar.

"Povestea vieții domnului Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat să o aduc pe ecran. A avut o viață plină de greutăți, dar cu un eventual triumf - o poveste universal umană cu care toți spectatorii se pot identifica" - a declarat Johnny Depp într-un comunicat, potrivit The Hollywood Reporter.

Producția filmului va începe în Europa în primăvara lui 2023, urmând ca distribuția să fie dezvăluită în curând.

"Modigliani" este cea mai nouă încercare a lui Depp de a-și relua cariera în urma procesului pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Deși Hollywood s-a ferit de el, actorul de 59 de ani a reușit să colaboreze cu mai multe companii de producție europene. Un exemplu în acest sens este filmul "Jeanne du Barry", o dramă istorică ce urmărește viața ultimei curtezane a regelui Ludovic al XV-lea. Depp îl va interpreta pe regele Ludovic al XV-lea. Marchează astfel primul rol important de la "Minamata" din 2020, unde l-a jucat pe fotograful de război W. Eugene Smith.

Trending