Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Vezi prima imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea al Franței - FOTO

A fost dezvăluită o primă imagine cu Johnny Depp în rolul controversatului rege Ludovic al XV-lea, extrasă din viitoarea dramă istorică - "Jeanne du Barry". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pelicula urmărește viața ultimei curtezane a regelui Ludovic al XV-lea - Jeanne du Barry. Jeanne s-a născut la Vaucouleurs din regiunea Lorena, fiind fiica nelegitimă a Annei Bécu, o croitoreasă. Deși originale sale erau modeste, Jeanne a fost atrasă de cultură și desfătări, folosindu-și inteligența și farmecul pentru a urca în ierarhia socială.

Jeanne a devenit curtezană în cele mai înalte cercuri ale societății pariziene. Nu a trecut mult timp și l-a cunoscut pe regele Ludovic al XV-lea, care a fost cucerit de prezența tinerei. Între cei doi s-a înfiripat o relație pătimașă. Împotriva oricărei convenții și etichete, Jeanne s-a mutat la Versailles, prezența ei scandalizând curtea regală.

Pelicula "Jeanne du Barry" este regizată de Maïwenn, care va juca și rolul curtezanei du Barry. Distribuția este completată de Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair.

Potrivit Deadline, filmările pentru "Jeanne du Barry" au început la sfârșitul lunii iulie la Paris și în regiunea Île-de-France, după ce procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei soții Amber Heard s-a încheiat în iunie. Ludovic XV-lea al Franței marchează primul rol important al lui Depp de la "Minamata" din 2020, unde l-a interpretat pe fotograful de război W. Eugene Smith.

Trending