Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Gordon Ramsay" vine la Chefi la cuțite 2022

Sezonul 10 "Chefi la cuțite", care va debuta pe 4 septembrie la Antena 1, aduce o mulțime de invitați surprinzători. Cea mai inedită prezență de care vor avea parte Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în noul sezon este vizita unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume: Gordon Ramsay, întruchipat de britanicul Martin Jordan.

Publicat

pe

"Gordon Ramsey" la Chefi la Cuțite
"Gordon Ramsey" la Chefi la Cuțite │ FOTO: Antena 1

Asemănarea fizică izbitoare cu celebrul Chef Gordon Ramsay, dar și talentul de a-i imita gesturile și discursul i-au schimbat viața cu totul lui Jordan. De când a descoperit că poate fi lesne confundat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi din lume, britanicul a devenit, la rândul său, o vedetă pe meleagurile natale, acolo unde participă la cele mai variate evenimente în calitate de sosie a lui Gordon Ramsay. Apariția lui cu totul neașteptată în platourile show-ului culinar i-a făcut și pe cei trei jurați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, să creadă că îl au în fața lor pe adevăratul Ramsay, venit să le critice dur farfuriile pregătite în lupta pentru amuletă.

Ce reacții vor avea cei trei Chefi la momentul inedit al lui Martin Jordan telespectatorii vor afla în sezonul 10 "Chefi la cuțite". Vizita lui Martin Jordan a fost unul dintre cadourile oferite juraților, care în acest sezon aniversează 10 ani de prietenie și rivalitate pe micul ecran. Prezența britanicului îi va lua cu totul prin surprindere și pe unii dintre concurenți - după ce Jordan se va așeza alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrecu în calitate de al patrulea jurat.

În ce zile și de la ce ore se va difuza sezonul 10 "Chefi la cuțite"

Sezonul 10 "Chefi la cuțite" vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, respectiv 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol și Irina Fodor, fiind prima dată când show-ul are două prezentatoare.

Despre "Chefi la cuțite"

"Chefi la cuțite" este un show de gătit care se difuzează pe Antena 1 din 2016. Încă de la lansare, juriul a fost format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea a fost moderată de Gina Pistol vreme de 8 sezoane, în cel de-al 9-lea sezon fiind înlocuită, pe perioada maternității, de Irina Fodor. Marele premiu pus în joc este de 30.000 de euro, valoare păstrată încă de la debutul show-ului.

De-a lungul anilor, emisiunea s-a bucurat de prezența mai multor vedete din muzică, cum ar fi AntoniaFeli sau Connect-R.

Trending