Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gina Pistol și Irina Fodor vor prezenta "Chefi la cuțite" 2022

"Chefi la cuțite" revine la Antena 1 cu un sezon aniversar ce va fi prezentat de Gina Pistol și Irina Fodor. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 al emisiunii.

Publicat

pe

Gina Pistol și Irina Fodor
Gina Pistol și Irina Fodor │ FOTO: Antena 1

Noul sezon "Chefi la cuțite" marchează un deceniu de la lansarea trio-ului de succes format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu printr-o rețetă unică, la care se adaugă provocări surprinzătoare în desfășurarea competiției, dar și un platou de filmare cu noi decoruri. Irina Fodor prezintă primele ediții "Chefi la cuțițe", rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

Gina Pistol: "Această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar"

"Mă pregătisem pentru începutul noului sezon "Chefi la cuțite", dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar", a declarat Gina Pistol.

Irina Fodor: "Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați"

"Sezonul 10 "Chefi la cuțite" ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar.

Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru "Chefi la cuțite", echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit."

Ce declară Chef Sorin Bontea despre noul sezon "Chefi la cuțite", ce se va difuza în 2022

Are patru trofee "Chefi la cuțite" câștigate până acum și este pregătit pentru o nouă competiție. În curând, Sorin Bontea intră din nou în arena culinară la Antena 1, pentru următoarea confruntare cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea: "Florin e cel mai tânăr, Cătălin e cel mai solid, iar eu sunt cel mai frumos"

Când vine vorba despre calitățile și defectele rivalilor săi consacrați, Sorin Bontea îl admiră pe Cătălin pentru magnetismul său în interacțiunea cu publicul, iar pe Florin pentru capacitatea lui de a absorbi informație.

"Florin e cel mai tânăr, Cătălin e cel mai solid, iar eu sunt cel mai frumos. Cătălin e ca un magnet, atrage oamenii. Oriunde apare și orice ar face, toată lumea se adună în jurul lui. Această calitate aș fura-o de la el, dacă aș putea. Iar ca defect, e cam ursuz câteodată. Și încă ceva: el niciodată nu recunoaște dacă greșește. Știe că a greșit, dar întotdeauna găsește un contraargument: ori nu știm noi despre ce vorbim, ori nu vedem bine. La Florin, unul dintre lucrurile care îmi plac este deschiderea lui de a învăța mereu, citește foarte mult despre gastronomie în general, absoarbe informația ca un burete. Aș vrea să mai am și eu această putere de absorbție. Cât despre defectele lui: părul lung și barba."

Despre "Chefi la cuțite"

"Chefi la cuțite" este un show de gătit care se difuzează pe Antena 1 din 2016. Încă de la lansare, juriul a fost format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea a fost moderată de Gina Pistol vreme de 8 sezoane, în cel de-al 9-lea sezon fiind înlocuită, pe perioada maternității, de Irina Fodor. Marele premiu pus în joc este de 30.000 de euro, valoare păstrată încă de la debutul show-ului.

De-a lungul anilor, emisiunea s-a bucurat de prezența mai multor vedete din muzică, cum ar fi AntoniaFeli sau Connect-R.

Trending