Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Filmul "Joker 2" a primit o dată oficială de lansare; Lady Gaga confirmată ca parte din distribuție

Continuarea poveștii lui Joker, unul dintre cei mai "faimoși" antagoniști, a primit oficial o dată de lansare. Regizorul Todd Phillips și Joaquin Phoenix revin în echipă. Detalii în articol.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix / Lady Gaga
Joaquin Phoenix / Lady Gaga │ FOTO: captură YouTube (Warner Bros.) / captură YouTube www.youtube.com

În urmă cu câteva săptămâni, Todd Phillips a confirmat că apreciatul său film "Joker" va beneficia de o continuare. La acea vreme, regizorul postase pe internet două fotografii, una prezentând scenariul viitorului film, intitulat "Joker: Folie à Deux", cealaltă arătându-l pe Joaquin Phoenix citind povestea "Joker 2".

Acum, potrivit publicației Deadline, "Joker: Folie à Deux" a primit o dată de lansare. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Producția pentru film ar începe în luna decembrie a acestui an.

Tradus literal ca "nebunie (împărtășită) de doi", folie à deux este un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. Este un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul. În acest context, apariția lui Harley Quinn ar avea sens. Pentru acest rol a fost luată în calcul Lady Gaga. După o serie de negocieri, artista a confirmat că îi va fi parteneră lui Joker.

În noiembrie 2019, "Joker" a devenit cel mai profitabil film bazat pe benzi desenate din toate timpurile. Acest succes a convins studiourile Warner Bros. să îi ofere lui Phoenix 50 de milioane de dolari pentru a-și relua rolul în alte două filme. Pelicula a obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în toate categoriile importante. "Joker" i-a adus lui Phoenix primul său Oscar, dar și un Glob de Aur, un Bafta și un SAG Award. De asemenea, filmul a câștigat și premiul pentru "Cel mai bun soundtrack".

Muzică și film

Urmărește un nou trailer pentru "Joker: Folie à Deux", cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga

Joaquin Phoenix și Lady Gaga provoacă un haos artistic în cel mai recent trailer pentru "Joker: Folie à Deux". Filmul este regizat de Todd Phillips și ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Publicat

pe

Trailer nou "Joker: Folie a Deux"
Trailer nou "Joker: Folie a Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Apreciat atât de public, cât și de critici, primul film "Joker" a fost nominalizat la 11 premii Oscar, câștigând două: la categoriile "Cel mai bun actor" (Joaquin Phoenix) și "Cea mai bună muzică originală" (Hildur Guðnadóttir). Povestea personajului continuă cu "Joker: Folie à Deux", Phoenix reluându-și rolul, de data aceasta fiind acompaniat de Lady Gaga, drept Harley Quinn. Cei doi se îmbarcă în aventuri sinistre, ce se desfășoară în mare parte la Arkham Asylum.

Cel mai nou trailer arată cum, după uciderea lui Murray Franklin în direct la televizor, Arthur Fleck (Joker) este închis în Arkham Asylum, unde o întâlnește pe Harley Quinn. Cei doi se îndrăgostesc și experimentează o nebunie muzicală prin amăgirile lor comune, în timp ce adepții lui Fleck încep o mișcare pentru a-l elibera din azil.

Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland și Harry Lawtey completează distribuția celei de-a doua părți "Joker", iar Zazie Beetz revine în rolul lui Sophie din primul film. Noul trailer oferă și mai multe indicii că "Joker: Folie à Deux" este un musical, extinzând dansul maniacal al lui Phoenix din primul film.

Pelicula își trage numele de la un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. "Folie à Deux" un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul.

Trailer nou "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru filmul-concert "Chromatica Ball" (Lady Gaga) - VIDEO

Lady Gaga le prezintă fanilor din întreaga lume show-ul "Gaga Chromatica Ball", o compilație a momentelor muzicale din turneul cu același nume, desfășurat în 2022. Filmul-concert va fi disponibil pe HBO și HBO Max începând cu 25 mai.

Publicat

pe

Trailer "Gaga Chromatica Ball"
Trailer "Gaga Chromatica Ball" │ FOTO: captură YouTube / HBO

"Gaga Chromatica Ball" prezintă muzica emblematică a artistei, precum și coregrafii pline de energie și costume care mai de care mai spectaculoase. Interpretări live ale unor melodii ca "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me" vor cuceri telespectatorii.

"Gaga Chromatica Ball" se concentrează pe concertul susținut de Gaga pe stadionul Dodger din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni. Filmul-concert va fi difuzat pe 25 mai pe HBO, la ora 03:00 (ora României), și disponibil pe platforma HBO Max.

"Acest film prezintă o perioadă de o creativitate imensă... costumele, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte. Ați venit cu toții pentru muzică și artă într-un număr mare, cu un entuziasm și o libertate pe care nu le voi uita niciodată.", a transmis Lady Gaga.

În altă ordine de idei, artista de 38 de ani pregătește o nouă serie de show-uri "Jazz & Piano" în Las Vegas. Cele opt concerte se vor desfășura în perioada 19 iunie - 6 iulie.

Pe lângă muzică, Lady Gaga se va implica și în cariera actoricească. Ea va porni în turneul de presă pentru "Joker: Folie à Deux", cea de-a doua parte a poveștii lui Arthur Fleck aka Joker, unde o interpretează pe Harley Quinn.

TRAILER "Gaga Chromatica Ball":

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Trending