Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fall In Love 2022 - Ce trebuie să știi despre accesul la festival

Cea de-a doua ediție a festivalului Fall In Love se va desfășura în perioada 2 - 4 septembrie 2022, artiști precum Paolo Nutini, Suede și Jessie Ware urmând să urce pe scenă. Află care sunt regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Suede în concert la Summer Well pe 11 august 2013

Fall In Love, primul festival al toamnei, va avea loc pe domeniul Palatului Mogoșoaia și bifează în 2022 o premieră: artistul scoțian cu rădăcini italiene Paolo Nutini va susține primul său concert în România. Pe lista artiștilor confirmați pe scena festivalului sunt și Suede, Jessie Ware, Mura Masa, Subcarpați, Years and Years, Arrested Development, Coma, DJ Hefe, DOC + Deliric + CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazăr, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vița de vie, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee și Vizan.

Accesul la Fall In Love 2022

Festivalul Fall In Love 2022 se derulează în perioada 2 - 4 septembrie 2022, iar accesul va fi permis în intervalul 14:00 – 06:00 (2 – 5 septembrie 2022).

Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:

 • articole pirotehnice (artificii)
 • cuțite, arme, bâte, sticle și alte obiecte contondente
 • brichete metalice
 • droguri
 • materiale inflamabile sau explozive, sprayuri
 • umbrele, umbrele pliabile, selfie stick-uri
 • orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți
 • aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, binoclu etc.
 • alcool, mâncare, sticle sau conserve
 • animale
 • spray-uri grafitti, stickere
 • mobilier de grădină
 • sisteme de sunet profesionale
 • drone
 • bannere susținute de bețe
 • lasere
 • biciclete, role, skatere, trotinete
 • goarne și vuvuzele
 • monede

Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de organizare și/sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea.

Obiecte Pierdute

Obiectele pierdute trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată într-o zonă specială). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După eveniment, Organizatorii vor păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 10 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari.

Transport Fall In Love 2022

Participanții la eveniment vor avea transport dedicat București - Mogoșoaia, tur-retur. Autobuzele vor putea fi luate din stația de metrou intermodal Străulești.

Bilete la Fall In Love Festival 2022

Accesul în locația festivalului este condiționată de deținerea unui bilet de acces sau a unui abonament de festival pentru 3 zile, a unei invitații sau a unei acreditări.

Participarea la festival se va face utilizând unul dintre următoarele tipuri de bilete:

 • Bilet de acces festival: permite accesul la o zi din cadrul festivalului.
 • Abonament festival: permite accesul la întreaga secțiune de bilete a festivalului.
 • Invitație abonament: permite accesul în diverse zone de acces.
 • Acreditare de presă: permite accesul la un singur eveniment nominal din cadrul festivalului.
 • Acreditare de presă abonament: permite accesul la întreaga secțiune pe bilete a festivalului.

Prețurile abonamentelor și biletelor de o zi la Fall In Love 2022:

 • Abonament - 315 lei
 • Bilet pe zi - vineri - 120 lei
 • Bilet pe zi - sâmbătă - 150 lei
 • Bilet pe zi - duminică - 200 lei

Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită. Biletele sunt nenominale și au un număr unic de identificare. Un bilet/abonament este valabil pentru o singură persoană.

Bilete tiparite afișate prin intermediari Vaigogo, OLX , Tixplace sau alți intermediari vor fi anulate la intrare și nu se va face refund. Invitațiile la eveniment nu se vor putea comercializa.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil. Organizatorii nu răspund pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea participanților/cumpărătorilor.

Este interzisă revânzarea biletelor/abonamentelor/ invitaților/ acreditărilor. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitaţiilor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în zona festivalului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Este strict interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook, Instagram, Tik Tok etc.). Este strict interzisă postarea de vânzare a biletelor pe rețele de socializare sau site-uri.

Participanții au obligația de a păstra brățările pe întreaga durată de derulare a festivalului. Organizatorii vor verifica existența brățării la fiecare intrare în cadrul evenimentului și la fiecare eveniment cu acces pe bază de bilete. Participanții sunt în exclusivitate răspunzători pentru deteriorarea, pierderea sau furtul brățării.

Accesul minorilor la Fall In Love 2022

Minorii pot participa la concertele festivalului doar dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil sau au fizic declarația semnată de părinți asupra lor, această regulă este valabilă pentru vârsta cuprinsă între: 12-18 ani.

Accesul minorilor între 12 – 16 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte/tutore care va deține un bilet.  Accesul minorilor între 16 – 18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere), a actului de identitate și a declarațieie pe proprie răspundere semnată de părinți.

Minorii însoțiți până la 12 ani vor beneficia de bilete gratuite. Un părinte/tutore poate însoți cel mult 3 minori cu vârsta mai mică de 12 ani.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani în incinta festivalului este permis numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un parinte sau persoană care exercită autoritatea parintească (tutore), care va semna o Declarație pe proprie raspundere prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului, care poate fi descarcata aici.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor putea participa la festival numai pe baza unei Declarații pe proprie răspundere din partea părinților/tutorilor, prin care li se permite participarea, care poate fi descarcată aici.

Organizatorii nu au nicio răspundere referitoare la verificarea semnăturilor părinților/tutorilor, respectiv la modalitatea de semnare a declarațiilor, aceste aspecte rămânând în răspunderea persoanelor care dau și/sau care prezintă declarațiile. Organizatorii nu vor fi responsabili pentru niciun fel de incident sau accident care privește minorii, întreaga răspundere revenind minorilor și/sau părinților/tutorilor.

Ce persoane au acces gratuit la Fall In Love 2022

Persoanele cu dizabilități, pot solicita din timp bilete/abonamente gratuite la festival prin trimiterea unui email pe adresa: [email protected] . Biletele gratuite se vor acorda în limita locurilor disponibile puse la dispoziție de organizatori și cu obligația de a prezenta o copie a certificatului de handicap la punctele de intrare la festival.

Participarea la Festival se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la Festival. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiiilor sau persoanelor epileptice.

Reguli de conduită la Fall In Love Festival 2022

Participanții la festival sunt încurajați să facă dovada unui comportament adecvat pentru evenimentele publice. Participanții la festival au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a lor sau a celorlalte persoane participanți la festival.

Este interzis(ă):

 • orice formă de comercializare sau de derulare a unor campanii publicitare în perimetrul festivalului fără permisiunea scrisă prealabilă a Organizatorilor.
 • orice fel de demonstrație sau manifestare de orice natură care nu are legătură cu festivalul și Organizatorii și care nu a fost aprobată în prealabil în scris de Organizatori.
 • utilizarea substanțelor calificate în baza legii aplicabile ca droguri și se pedepsește conform legii.
 • ridicare de drone deasupra festivalului.
 • aprinderea focului (amenajare de focuri, foc deschis, artificii etc.) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul festivalului sau în aproprierea acestuia.
 • accesul în interiorul palatului şi a tuturor construcțiilor cu excepţia celor special amenajate pentru desfăşurarea fesitvalului
 •  înotul în lacul din incinta Festivalului.

Vânzarea produselor alcoolice se derulează în condițiile legii, și nici un fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și/au persoanelor în stare de ebrietate de către Partenerii Comerciali ai Organizatorului din cadrul festivalului.

Securitate la Fall In Love 2022

 • În incinta Festivalului Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.
 • În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfașoară Festivalul.

Prim ajutor

Pe perimetrul Festivalului vor exista zone de prim ajutor, în caz de nevoie.

Regulamentul complet este disponibil pe site-ul oficial Fall In Love, iar organizatorii îl pot modifica fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului și la intrarea în locul de desfășurare a festivalului fiind de imediată aplicare după momentul afișării. 

PUBLICITATE
Comentează

Trending