Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Urmărește-o pe Emma Watson în noua reclamă Prada Paradoxe - VIDEO

Emma Watson a revenit pe micile ecrane cu un nou proiect creativ. Este vorba de o campanie ce promovează parfumul Prada - Paradoxe. Mai multe în articol.

Publicat

pe

Emma Watson în reclama Prada Paradoxe
Emma Watson în reclama Prada Paradoxe │ FOTO: captură YouTube / Prada

Emma Watson este o femeie multi-talentată: actriță, activistă, vrăjitoare, bineînțeles. Acum, ea a mai adăugat un titlu pe listă: regizor. Emma a devenit fața celui mai recent parfum Prada, Paradoxe. Dar Watson nu este doar vedeta campaniei, ci și regizorul, scenaristul și naratorul acesteia. Mai mult, Prada Paradoxe marchează debutul regizoral al Emmei.

Campania celebrează numeroasele elemente unice ale fiecărei femei care se reunesc pentru a crea un întreg autentic, în continuă evoluție: o femeie care nu este niciodată aceeași, dar întotdeauna ea însăși. Potrivit cu mesajul campaniei, Emma Watson își prezintă întregul său autentic, iar creativitatea și viziunea sa au prins viață datorită acestei reclame.

"Pentru implicarea ei în campania Prada Paradoxe, Emma Watson a avut o singură cerință: să regizeze ea însăși reclama. Debutul său regizoral este o celebrare a ceea ce înseamnă să fii un paradox viu. Ea sparge tiparele muzei, reușind să fie atât în fața, cât și în spatele camerei, scriindu-și scenariul și spunându-și povestea, redefinind convenții care să îi reprezinte sinele autentic", este menționat într-un comunicat de presă.

Parfumul este prezentat într-o sticlă triunghiulară cu logo-ul emblematic al casei Prada. Prezintă note de neroli, iasomie, chihlimbar și mosc. Mai mult, sticla de parfum poate fi reumplută, dovadă a importanței sustenabilității, pe care atât Prada, cât și Emma Watson o valorează.

La începutul acestui an, fanii "Harry Potter" au putut-o urmări pe Emma Watson într-un episod special de reuniune. Actrița și colegii săi de platou au sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului film din serie, "Harry Potter și Piatra Filosofală".

VIDEO: Emma Watson pentru Prada Paradoxe

Comentează

Trending