Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Duncan Laurence a lansat "Electric Life", un single intim și melancolic

Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision 2019, revine în atenția publicului cu o nouă piesă - "Electric Life". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Duncan Laurence - Electric Life
Duncan Laurence - Electric Life │ FOTO: captură YouTube

Duncan Laurence revine cu o nouă melodie mult așteptată în 2022. În colaborare cu compozitorul Jordan Garfield, Duncan a lucrat la materiale noi în Los Angeles, sub atenția renumitului producător Paul Phamous (Frank Ocean, Nick Jonas). Una dintre aceste noi creații muzicale este "Electric Life", o piesă cu un mesaj foarte personal pentru muzician.

"În <<Electric Life>> cânt despre un sentiment cald, afectuos și plin de recunoaștere față de cei dragi care au murit. Este un cântec pozitiv despre transformarea durerii profunde într-un sentiment de speranță. Aprofundarea în amintirile tale se apropie cel mai mult de o scurtă vizită în rai și de a fi acolo cu toți cei pe care i-ați pierdut", a declarat Duncan Laurence.

Duncan a captat atenția internațională în 2019, când a câștigat trofeul Eurovision cu piesa "Arcade". Melodia are peste 10,7 miliarde de streamuri și a obținut certificări de aur/platină în 37 de țări. "Arcade" a ocupat locul 1 în topul global Spotify, după victoria de la Eurovision. Single-ul a fost plasat în numeroase topuri internaționale: a atins locul 1 în 5 țări, Top 30 în Billboard's Hot 100 (primul câștigător Eurovision care a ajuns în Hot 100 din ultimii 45 de ani), Top 30 UK Official Singles Chart si #10 Shazam Global Pop Chart.

AUDIO: Duncan Laurence - Electric Life

Trending