Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cel de-al zecelea sezon "Chefi la cuțite" va avea o premieră maraton

"Chefi la cuțite" revine pe micile ecrane cu o ediție aniversară ce marchează un deceniu de când se cunosc cei trei maeștri ai gastronomiei. Emisiunea promite numeroase surprize, inclusiv o premieră "maraton" despre care găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Platou emisiune "Chefi la cuțite"
Platou emisiune "Chefi la cuțite" │ FOTO: PR

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la premiera sezonului aniversar "Chefi la cuțite". Show-ul culinar revine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele pentru cea mai intensă competiție într-un nou platou de filmare spectaculos, creat pentru a marca cei 10 ani de prietenie și rivalitate care-i leagă. De la zona în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor, telespectatorii vor descoperi "noua casă" Chefi la cuțite, cu decoruri ce dau grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special.

Un alt ingredient aparte al competiției aniversare este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19. Iar Gina Pistol revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală.

După premiera maraton, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, telespectatorii urmând să descopere noi provocări în desfășurarea competiției, farfurii spectaculoase, cea mai ascuțită luptă pentru amulete, invitați surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Gina Pistol se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor "Chefi la cuțite" și "Asia Express", Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale.

Publicat

pe

Gina Pistol
Gina Pistol │ FOTO: Antena 1

Astfel, cel de-al 11-lea sezon "Chefi la cuțite", care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV a declarat următoarele:

"Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la <<Chefi la cuțite>>, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea <<Chefi la cuțite>> și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

  Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de <<Chefi la cuțite>> și 3 de <<Asia Express>>. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume".

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe pe 9 martie 2021. Copilul a primit numele Josephine Ana Maria.

Citește în continuare

Trending