Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Câștigătorul Stand-Up Revolution este desemnat duminică

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt foarte aproape să împlinească misiunea primului sezon Stand-Up Revolution: să descopere cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. Duminică, publicul de acasă va decide cine este câștigătorul primului sezon.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

După audiții lungi și etapa battle-urilor, care a eliminat jumătate din concurenții fiecărui jurat, show-ul Stand-Up Revolution este la un pas de a-și desemna marele câștigător. Iar dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution va fi ales prin votul publicului de acasă. Așadar, emoțiile, dar și umorul vor fi la cote maxime weekendul acesta, când cele mai strânse dueluri din comedie se vor da la Antena 1 pentru premiul de 20.000 de Euro.

Sâmbătă are loc ultima semifinală Stand-Up Revolution

Dacă duminica trecută, telespectatorii au urmărit prima semifinală, care l-a pus în dificultate pe Teo, juratul care a pierdut trei concurenți pe drumul spre finală, sâmbăta aceasta confruntările celei de-a doua semifinale vor scoate la iveală noi situații la limită. Până acum, Costel are un finalist, pe Sașa Ciobanu, Dan Badea intră în finală cu doi concurenți, Hector Ayala și Alexandru Dobrotă, Vio îi aliniază la startul finalei pe Claudiu Popa și Sergiu Mirică, iar Teo nu are niciun finalist. Dar topul poate fi dat peste cap sâmbătă seară, când distracția vine la pachet cu un meci de baschet între Costel, Kobe, campion la slam dunk, Vio și Dan Badea.

"A fost măcel. Meciul de baschet nu a fost meci de bachet, a fost măcel", a declarat Vio.

O altă surpriză a ediției de sâmbătă va fi situația cu totul neprevăzută în care se va afla Costel în urma extragerilor făcute de Ilona și Șerban.

"Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, să pice doi din aceeași echipă la duel. Toată viața lui Costel e o situație. El trăiește din situație în situație. Nu știu cât poate s-o mai ducă așa", a comentat Vio.

Duminică, 7 august, finaliștii Stand-Up Revolution se luptă pentru marele premiu

Care dintre jurați va avea cei mai mulți finaliști și cum va arăta tabloul complet al concurenților care se vor bate în finala de duminică telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta pe Antena 1, de la 20:00, urmând că duminică să voteze marele câștigător Stand-Up Revolution, în finala primul sezon al show-ului, tot de la ora 20:00, la Antena 1.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Sezonul 2 Stand-Up Revolution așteaptă comedianți la casting

Stand-Up Revolution continuă la Antena 1 cu sezonul 2. Postul de televiziune a deschis înscrierile la casting, invitând în promo-ul recent lansat atât comedianți români, cât și de peste hotare.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Teo, Vio, Costel și Dan Badea pornesc în căutarea următorului campion Stand-Up Revolution. Emisiunea de stand-up comedy de la Antena 1 continuă cu cel de-al doilea sezon, toți aspiranții la o carieră pe această nișă fiind așteptați la casting. Ca și în primul sezon, show-ul se adresează atât comedianților români, cât și celor străini.

Cum te poți înscrie în Sezonul 2 Stand-Up Revolution

Înscrierile pentru cel de-al doilea sezon Stand-Up Revolution se fac pe casting.a1.ro. Din promo-ul publicat recent de Antena 1 aflăm că juriul va fi păstrat, respectiv Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor fi și în sezonul 2 mentorii concurenților. Noul sezon nu are încă o dată de lansare.

VIDEO PROMO: Fii campionul sezonului următor! | Casting Sezonul 2 Stand-up Revolution

Stand-up Revolution este prima emisiune de stand-up din România. În juriu sunt Teo, Vio și Costel, comedianți cu peste 15 ani de experiență și sute de show-uri susținute pe scenele cluburilor locale, dar și din afara țării. Lor li se alătură Dan Badea, om de televiziune, actor de comedie și artist de stand-up comedy.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Cine a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution

Câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost Sergiu Mirică, din echipa lui Vio. Tânărul comediant a primit trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro. Sergiu a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi din echipa lui Vio.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Stand-Up Revolution aduce sâmbătă duelurile lui Teo, iar duminică prima semifinală

La Stand-Up Revolution încep înfruntările între concurenți din echipe adverse. Sâmbătă vor fi difuzate ultimele dueluri, între concurenții din echipa lui Teo, iar duminică publicul va putea urmări pe Antena 1 prima semifinală.

Publicat

pe

Teo, jurat Stand-Up Revolution
Teo, jurat Stand-Up Revolution │ FOTO: Antena 1

În weekend-ul 30 - 31 iulie, telespectatorii au stand-up la dublu și comedie la dublu. Concurenții de la Stand-Up Revolution se apropie cu pași mari de cele mai aprige bătălii comice în cursa pentru marele premiu de 20.000 de euro. Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, concurenții din echipa lui Teo vor trece prin etapa duelurilor, iar duminică urmează prima semifinală, care va aduce înfruntări între concurenți din echipe diferite.

Ce a pregătit Teo pentru etapa duelurilor

După ce Vio, Costel și Dan Badea s-au confruntat cu emoțiile battle-urilor în urma cărora fiecare a rămas cu câte 5 semifinalisti, cel care încheie această etapă a show-ului este Teo. Juratul Stand-Up Revolution vine cu o serie de surprize sâmbăta asta, provocând la duel concurenți începători într-ale stand-up-ului cu competitori experimentați sau adversari din generații diferite. Unul dintre momentele de atracție ale serii este duelul dintre doi performeri cunoscuți publicului iubitor de stand-up: Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră, și Dan Țuțu, dublu finalist iUmor.

În vârstă de 19 ani, Teo și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy la doar 13 ani. De partea cealaltă, Țuțu are 52 de ani și face stand-up de șapte ani.  "E o provocare să mă duelez cu un tânăr, care face chestia asta de la 18 ani, în condițiile în care eu, când aveam vârsta lui, plecam militar", a comentat Dan Țuțu.

"Când m-am uitat la echipa mea, primul duel pe care l-am văzut a fost Teo Ioniță cu Dan Țuțu și abia după aceea am văzut cum aranjez restul duelurilor. Pentru că n-am putut să rezist. Am vrut să văd acest schimb de generații, să văd cel mai tânăr cu cel mai în vârstă om din concurs. Este bomboana sufletului meu acest duel", a comentat Teo.

Duminică, la Stand-Up Revolution are loc prima semifinală

Cine va avea cel mai apreciat număr de stand-up telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, de la 20:00, la Antena 1. Iar duminică, tensiunea crește, întrucât luptele umoristice se vor da între concurenți din echipe diferite în prima semifinală de la Stand-Up Revolution.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Stand-up Revolution se relansează; Data oficială a fost stabilită în mai

Anulată în ultima clipă, emisiunea Stand-up Revolution se relansează. Antena 1 a anunțat că show-ul va fi difuzat la TV din mai, dezvăluind și data oficială a premierei.

Publicat

pe

Stand-UP Revolution
Stand-UP Revolution │ FOTO: Captură YouTube / Promo Antena 1

Antena 1 apelează la umor pentru a împăca publicul dezamăgit de anularea neanunțată a emisiunii Stand-up Revolution. Încercând să camufleze eșecul unei campanii de lansare într-o victorie, postul anunță cu aplomb "prima relansare din istoria televiziunii". Pentru a afla data oficială, publicul trebuie să apese "butonul de relansare", inclus în articolul de pe Antena 1. Acesta are atașat un link ce face trimitere către o altă pagină, postul monitorizând, probabil, numărul persoanelor interesate de acest show.

Când se difuzează Stand-up Revolution - Data oficială a relansării

Potrivit Antena 1, marea relansare Stand-up Revolution va fi pe 29 mai. În mesajul comunicat prin intermediul butonului de relansare este specificat și că reacția fanilor la anularea din februarie a cântărit în decizia postului de a difuza până la urmă show-ul. "Stand-Up Revolution se întoarce și datorită ție!", apare pe site-ul Antena 1. Prin accesarea butonului, fanii pot urmări, de asemenea, un Exclusive Sneak Peek din emisiune.

PROMO-ul Antena 1 pentru relansarea Stand-up Revolution

Alături de comunicatul oficial vine și un video promo hazliu, în care jurații Teo, Vio, Costel și Dan Badea, îmbrăcați în costume de astronauți, sunt opriți să urce la bord în ultima clipă, exact cum s-a întâmplat și cu show-ul Stand-up Revolution. Un roast bun, prin care Antena 1 face haz de necaz.

Care sunt regulile și etapele emisiunii Stand-up Revolution

Prima etapă va fi cea a audițiilor pe nevăzute, similar formatului Vocea României. Jurații au misiunea de a descoperi de-a lungul acestei etape talentul concurenților de a susține momente de stand-up, încercând să intuiască potențialul lor de a deveni performeri recunoscuți.

Fără a-i vedea pe participanți, cei patru jurați vor trebui să stabilească cine merită să meargă mai departe, la finalul fiecărui moment de stand-up acordându-se un vot pozitiv (butonul verde), sau unul negativ (butonul roșu). Concurentul care a primit din partea juraților cel puțin 3 voturi pozitive va fi la mâna publicului din sală, care va decide în echipa cărui jurat va intra concurentul respectiv.

În cazul în care concurentul primește două voturi roșii și două voturi verzi, jurații care au dat vot verde se pot lupta să îi convingă pe colegii de juriu să-și schimbe votul, astfel încât concurentul să poată trece în etapa următoare.

Se formează 4 echipe de câte 8 concurenți

La finalul audițiilor, fiecare jurat va avea câte 8 concurenți în echipă. Acesta va trebui să-i antreneze pentru următoarele etape: trei ediții de Battle și Marea Finală.

Câștigătorul va fi ales de către publicul telespectator, prin vot. El va primi titlul de Noul Rege al Stand-up-ului din România și un premiu în valoare de 20,000 de euro.

Citește în continuare

Trending