Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Câștigătorul Stand-Up Revolution este desemnat duminică

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt foarte aproape să împlinească misiunea primului sezon Stand-Up Revolution: să descopere cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. Duminică, publicul de acasă va decide cine este câștigătorul primului sezon.

Publicat

pe

Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

După audiții lungi și etapa battle-urilor, care a eliminat jumătate din concurenții fiecărui jurat, show-ul Stand-Up Revolution este la un pas de a-și desemna marele câștigător. Iar dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution va fi ales prin votul publicului de acasă. Așadar, emoțiile, dar și umorul vor fi la cote maxime weekendul acesta, când cele mai strânse dueluri din comedie se vor da la Antena 1 pentru premiul de 20.000 de Euro.

Sâmbătă are loc ultima semifinală Stand-Up Revolution

Dacă duminica trecută, telespectatorii au urmărit prima semifinală, care l-a pus în dificultate pe Teo, juratul care a pierdut trei concurenți pe drumul spre finală, sâmbăta aceasta confruntările celei de-a doua semifinale vor scoate la iveală noi situații la limită. Până acum, Costel are un finalist, pe Sașa Ciobanu, Dan Badea intră în finală cu doi concurenți, Hector Ayala și Alexandru Dobrotă, Vio îi aliniază la startul finalei pe Claudiu Popa și Sergiu Mirică, iar Teo nu are niciun finalist. Dar topul poate fi dat peste cap sâmbătă seară, când distracția vine la pachet cu un meci de baschet între Costel, Kobe, campion la slam dunk, Vio și Dan Badea.

"A fost măcel. Meciul de baschet nu a fost meci de bachet, a fost măcel", a declarat Vio.

O altă surpriză a ediției de sâmbătă va fi situația cu totul neprevăzută în care se va afla Costel în urma extragerilor făcute de Ilona și Șerban.

"Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, să pice doi din aceeași echipă la duel. Toată viața lui Costel e o situație. El trăiește din situație în situație. Nu știu cât poate s-o mai ducă așa", a comentat Vio.

Duminică, 7 august, finaliștii Stand-Up Revolution se luptă pentru marele premiu

Care dintre jurați va avea cei mai mulți finaliști și cum va arăta tabloul complet al concurenților care se vor bate în finala de duminică telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta pe Antena 1, de la 20:00, urmând că duminică să voteze marele câștigător Stand-Up Revolution, în finala primul sezon al show-ului, tot de la ora 20:00, la Antena 1.

Trending