Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Caravana "Românii au talent" pleacă în căutarea eroilor sezonului 13; Vezi programul preselecțiilor

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri televizate, continuă cu sezonul 13. Caravana preselecțiilor se va opri toamna aceasta la Galați, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și București.

Publicat

pe

Românii au Talent!, sezonul 13
Românii au Talent!, sezonul 13 │ FOTO: PRO TV

"Românii au talent" se pregătește pentru a-i primi pe concurenții unui nou sezon, pe aceia care au realizat că este momentul să facă cel mai important pas înspre un viitor în lumina reflectoarelor. Sezonul 13 se anunță a fi unul magic, după cum a fost etichetat de către producătorii show-ului.

Programul caravanei "Românii au talent"

În luna septembrie, caravana preselecțiilor va trece prin toată țara în căutarea curajoșilor care vor să fie cunoscuți de cei de acasă:

  • 9 septembrie, Galați (Hotel Ibis Styles Dunărea),
  • 11 septembrie, Iași (Hotel Unirea),
  • 16 septembrie, Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome),
  • 18 septembrie, Timișoara (Hotel Ibis Timișoara City Center),
  • 20 septembrie, Brașov (Hotel Kronwell).
  • Pe 24, 25 septembrie, la Pullman World Trade Center, în București va fi ultima oprire a caravanei și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 13-lea sezon.

"După un #super12, ne pregătim cu pași rapizi de cel de-al 13-lea sezon Românii au talent! Eu și colegii mei abia așteptăm să plecăm prin țară pentru a-i vedea la treabă pe cei care se înscriu. Ca în fiecare an, îi invităm alături de noi pe toți cei care cred în șansa lor și care vor să arate unei țări întregi cât sunt de talentați. Ne vedem, în curând, la Galați, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și București. Suntem convinși că ne veți surprinde ca de fiecare dată!", spune Felicia Toma, producătorul executiv al show-ului.

Sezonul 12 s-a încheiat cu victoria lui Darius Mabda, tânărul care a cucerit întreaga țară cu pasiunea lui pentru dans.

"Am simțit că totul se învârtea în jurul meu, am fost asaltat de felicitările tuturor, m-am simțit regele universului, dar în sufletul meu am rămas același Darius muncitor, implicat care iubește să danseze", spune puștiul când se gândește la momentul în care a aflat că este învingător.

Puteți urmări momentul de Golden Buzz al lui Darius aici, în articol fiind detaliată și povestea sa de viață.

Comentează

Trending