Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Britney Spears a înregistrat o piesă în duet cu Elton John

Prima piesă a lui Britney Spears după o pauză de 6 ani este un duet cu Sir. Elton John. Cei doi au înregistrat o nouă versiune a clasicului hit ”Tiny Dancer”.

Publicat

pe

Britney VS. Spears
Britney VS. Spears │ FOTO: Netflix

Varianta de duet a piesei se numește "Hold Me Closer", iar, potrivit Page Six, ideea i-a aparținut lui Elton John.

"Elton a venit cu propunerea, iar Britney e un mare fan al lui. Au înregistrat un remix al piesei "Tiny Dancer", în duet, iar versiunea nouă e incredibilă", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru tabloidul american.

Noua piesă va fi lansată de Universal Music, iar single-ul poate fi deja presalvat. Acesta va fi prima melodie lansată de Britney Spears după încheierea lungii perioade în care a stat sub tutela tatălui său. Ultimul album al lui Britney, "Glory", apărea în 2016 și debuta pe poziția a doua în topul UK Albums și pe poziția a 3-a în topul american Billboard 200.

Single-ul "Tiny Dancer" a fost lansat pentru prima oară în 1971. Pentru noua versiune "Hold Me Closer", Elton și Britney au lucrat cu producătorul Andrew Watt, care a colaborat cu cele mai mari nume din industria pop și rock, de la Justin Bieber și Miley Cyrus la Pearl Jam și Ozzy Osbourne.

"Hold Me Closer" a fost înregistrată într-un studio din Beverly Hills și va fi lansată în curând. Până atunci, vă puteți reaminti versiunea originală.

VIDEO: Elton John - "Tiny Dancer"

Anul trecut, Elton John și Dua Lipa au readus în tendințe piesa "Sacrifice". Produsă de PNAU, noua versiune remixată a fost redenumită "Cold Heart" și a urcat pe prima poziție în topul single-urilor din Marea Britanie.

Piesa a fost lansată în august 2021 împreună cu un videoclip ce urmărește versiunile animate ale lui Elton și Dua. Cei doi pășesc într-o lume dinamică și euforică, înainte să fie despărțiți de planetele lor care se îndepărtează. O paralelă frumos desenată și isteață a perioadei de carantină din pandemie, video-ul se încheie cu reîntâlnirea celor două personaje.

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending