Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD lansează campania Student de 10, prin care oferă abonamente la ediția din 2022

După succesul longevivei campanii "BAC DE 10", UNTOLD extinde în 2022 inițiativa prin "Student de 10". Noua campanie premiază cu abonamente la festival studenții de la universitățile de stat care iau nota 10 la examenele din sesiunea de vară.

Publicat

pe

UNTOLD 2021
UNTOLD 2021 │ FOTO: UNTOLD

Organizatorii UNTOLD continuă și în 2022 campaniile de susținere a performanței în educație la toate nivelurile. Prin campania Student de 10, toți studenții din universitățile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 au parte de intrare gratuită la UNTOLD 2022.

Inițiatorii campaniei cred că tinerii care excelează la învățat trebuie promovați și încurajați mai mult, de aceea, an de an îi premiază cu câteva momente de relaxare, distracție și amintiri de neuitat. Aflată la prima ediție, Student de 10 a premiat deja cu distracție la Neversea peste 250 de studenți excepționali. Acum e rândul celor care vor să se bucure de experiențe unice în universul UNTOLD.

Cum poți intra în posesia unui abonament gratuit la UNTOLD 2022 prin campania Student de 10

Toți studenții de la universitățile de stat din România care trec sesiunea de vară cu nota maximă primesc un abonament gratuit de 4 zile la UNTOLD. Studenții de 10 își vor putea ridica brățara de acces în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a festivalului UNTOLD.

În plus, toți studenții care au promovat toate examenele din sesiunea de vară, vor putea achiziționa abonamentul UNTOLD cu un discount de 64 de euro. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei UNTOLD, o pot face accesând link-ul dedicat campaniei. Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie.

Ce artiști vezi la UNTOLD 2022

În 2022, UNTOLD își va deschide porțile între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca pentru a se distra alături de cei mai iubiți artiști internaționali. Pe scenă vor urca J Balvin, Anne-Marie, Dimitri Vegas and Like Mike, Above & Beyond, Alok, David Guetta, Kygo, ATB, Don Diablo, Hardwell, Lost Frequencies, Morten, Major Lazer, Steve Aoki și mulți alții. Consultă aici programul pe zile și scene al UNTOLD 2022.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2022

UNTOLD 2022

Loc
Cluj Arena

Trending