Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Twenty One Pilots a făcut un crossover cu Stranger Things la Electric Castle şi acum îl poţi urmări online

Show-ul celor de la Twenty One Pilots de la Electric Castle a fost unul fabulos în acest an şi un moment special s-a remarcat şi s-a viralizat. E vorba despre mashup-ul dintre piesa "Heathens" şi tema din serialul "Stranger Things", momentul fiind ilustrat cu imagini din serial pe ecranele de la Electric Castle. Iar acum totul a fost transformat într-un videoclip.

Publicat

pe

Twenty One Pilots la Electric Castle 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Twenty One Pilots a fost unul dintre headlinerii de la Electric Castle 2022, începându-şi concertul cu acest tribut pentru serialul "Stranger Things". Acesta a ajuns la sezonul 4, ale cărui ultime două episoade au sosit pe Netflix pe 1 iulie 2022. "Heathens" este una dintre cele mai populare piese ale duo-ului american şi a fost interpretată în premieră în ţara noastră. Ceea ce auziţi în clip este un mashup de fapt dintre piesea "Heathens" din 2016 a trupei şi melodia principală din serial, compusă de Kyle Dixon şi Michael Stein.

Pe ecranul de la festival s-au perindat scene din sezonul 4 "Stranger Things", inclusiv legendara scenă când Maxine e salvată de Vecna prin puterea muzicii şi mai precis a melodiei lui Kate Bush, "Running Up the Hill". Am văzut pe ecrane şi personaje ca Eleven, Lucas, Dustin şi evident Eddie, cel adorat de toţi deja. Mesajul transmis de serial e acelaşi cu cel transmis de piesa "Heathens": muzica are puterea de a salva pe toată lumea.

Totul s-a făcut cu binecuvântarea Netflix, iar contul oficial de Twitter Stranger Things a declarat că "această reprezentaţie m-ar putea salva de Vecna în orice zi a săptămânii". "Heathens" nu e o piesă deloc străină de lumea filmelor, fiind folosit ca single principal pentru coloana sonoră a lui "Suicide Squad", prima parte. În 2022 orice se asociază cu serialul produs de Netflix e imediat poleit cu aur. Kate Bush a dominat topurile de streaming cu "Running Up the Hill" şi brusc lumea şi-a amintit de Metallica, când Eddie a cântat piesa "Master of Puppets", care a urcat imediat în topuri.

Acel track are 36 de ani vechime şi în această vară a urcat enorm pe Spotify. A primi 17.5 milioane de descărcări în săptămâna după lansarea episodului din "Stranger Things".

Revenind la Twenty One Pilots, aceştia au lansat single-uri ca "The Outside", "Saturday" şi "Choker" în ultimul an, extrase de pe cel mai nou album, "Scaled and Icy". El a debutat pe 21 mai 2021.

Comentează

Albume noi

Twenty One Pilots a lansat albumul "Clancy" şi ne aduce înapoi în lumea Trench

La final de lună mai trupa americană Twenty One Pilots a lansat albumul "Clancy", ocazie cu care fanii s-au putut familiariza din nou cu lumea din universul Trench. Despre ce e vorba mai exact aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Twenty One Pilots Clancy
Coperta album Twenty One Pilots Clancy │ FOTO: Twenty One Pilots

"Clancy" este al şaptelea album de studio al duo-ului muzical din Ohio şi a debutat pe 24 mai 2024. Include 47 de minute de muzică şi poartă numele personajului central din epopeea "Trench", album lansat în 2018. Este capitolul final al seriei de un deceniu de albume conceptuale ale Twenty One Pilots. 4 single-uri au precedat acest debut: "Overcompensate", "Next Semester", "Backslide" şi "The Craving".

Pe 24 mai, fix în ziua lansării albumului trupa a lansat nu mai puţin de 10 videoclipouri muzicale pe YouTube. Totul printr-un livestream, care a inclus şi câte un making of pentru fiecare. Singurul videoclip amânat a fost "Paladin Strait", care va sosi în iunie. Pe 29 mai a venit şi o versiune nouă de "Clancy", "Clancy - Digital Remains", care include versiuni bonus ale celor 4 single-uri.

Universul din Trench include control mental, dragoni şi episcopi diabolici. E practic povestea lui Joseph şi lupta sa pentru sănătate mentală. "Blurryface" a adus introducerea protgonistului acum câteva albume, cunoscut şi ca "Nico" în anumite piese. În 2018, pe "Trench" eroul fugea alături de Banditos, grup de rebeli, care evada din Dema, un oraş din Trench.

Twenty One Pilots este o formație americană fondată în 2009 în Columbus, Ohio, și este recunoscută pentru stilul său muzical distinct, care îmbină elemente de alternative rock, rap, electro-pop și indie pop. Trupă este compusă din Tyler Joseph, vocalistul principal, compozitor și multi-instrumentist, și Josh Dun, bateristul energic al formației. Au câștigat notorietate internațională odată cu lansarea celui de-al patrulea album de studio, "Blurryface" (2015), care a inclus hiturile "Stressed Out" și "Râde". Un alt single popular, "Heathens", a apărut pe coloana sonoră a filmului "Suicide Squad" (2016).

Discografia grupului cuprinde albumele: "Twenty One Pilots" (2009), debutul sub label propriu; "Regional at Best" (2011); "Vessel" (2013), primul lor album sub semnătura casei de discuri Fueled by Ramen; "Blurryface" (2015), care i-a propulsat în mainstream; "Trench" (2018), un album conceptual apreciat pentru complexitatea sa tematică; și "Scaled and Icy" (2021), cel mai recent album, lansat în timpul pandemiei de COVID-19. Formația este renumită pentru spectacolele lor live pline de energie și interacțiunea intensă cu publicul. Stilul lor distinctiv și versurile introspective le-au adus o bază de fani loială și diversificată.

Citește în continuare

Trending