Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Twenty One Pilots a făcut un crossover cu Stranger Things la Electric Castle şi acum îl poţi urmări online

Show-ul celor de la Twenty One Pilots de la Electric Castle a fost unul fabulos în acest an şi un moment special s-a remarcat şi s-a viralizat. E vorba despre mashup-ul dintre piesa "Heathens" şi tema din serialul "Stranger Things", momentul fiind ilustrat cu imagini din serial pe ecranele de la Electric Castle. Iar acum totul a fost transformat într-un videoclip.

Publicat

pe

Twenty One Pilots la Electric Castle 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Twenty One Pilots a fost unul dintre headlinerii de la Electric Castle 2022, începându-şi concertul cu acest tribut pentru serialul "Stranger Things". Acesta a ajuns la sezonul 4, ale cărui ultime două episoade au sosit pe Netflix pe 1 iulie 2022. "Heathens" este una dintre cele mai populare piese ale duo-ului american şi a fost interpretată în premieră în ţara noastră. Ceea ce auziţi în clip este un mashup de fapt dintre piesea "Heathens" din 2016 a trupei şi melodia principală din serial, compusă de Kyle Dixon şi Michael Stein.

Pe ecranul de la festival s-au perindat scene din sezonul 4 "Stranger Things", inclusiv legendara scenă când Maxine e salvată de Vecna prin puterea muzicii şi mai precis a melodiei lui Kate Bush, "Running Up the Hill". Am văzut pe ecrane şi personaje ca Eleven, Lucas, Dustin şi evident Eddie, cel adorat de toţi deja. Mesajul transmis de serial e acelaşi cu cel transmis de piesa "Heathens": muzica are puterea de a salva pe toată lumea.

Totul s-a făcut cu binecuvântarea Netflix, iar contul oficial de Twitter Stranger Things a declarat că "această reprezentaţie m-ar putea salva de Vecna în orice zi a săptămânii". "Heathens" nu e o piesă deloc străină de lumea filmelor, fiind folosit ca single principal pentru coloana sonoră a lui "Suicide Squad", prima parte. În 2022 orice se asociază cu serialul produs de Netflix e imediat poleit cu aur. Kate Bush a dominat topurile de streaming cu "Running Up the Hill" şi brusc lumea şi-a amintit de Metallica, când Eddie a cântat piesa "Master of Puppets", care a urcat imediat în topuri.

Acel track are 36 de ani vechime şi în această vară a urcat enorm pe Spotify. A primi 17.5 milioane de descărcări în săptămâna după lansarea episodului din "Stranger Things".

Revenind la Twenty One Pilots, aceştia au lansat single-uri ca "The Outside", "Saturday" şi "Choker" în ultimul an, extrase de pe cel mai nou album, "Scaled and Icy". El a debutat pe 21 mai 2021.

Comentează

Trending