Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Lord of the Rings: The Rings of Power" își dezvoltă intriga cu un nou trailer - VIDEO

Fanii LOTR sunt răsfățați cu un nou trailer pentru seria "The Lord of the Rings: The Rings of Power", ce va fi disponibilă pe Amazon începând din această toamnă. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

"Lord of the Rings: The Rings of Power" - trailer 2
"Lord of the Rings: The Rings of Power" - trailer 2 │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

Noul trailer prezintă o imagine mult mai extinsă asupra Pământului de Mijloc, precum și asupra personajelor, oferind în același timp mai multe indicii despre întreaga intrigă a serialului. Clipul de două minute și jumătate se concentrează în primul rând pe cele două personaje care apar și în trilogia "Stăpânul inelelor" a lui Peter Jackson din anii 2000: Galadriel (Morfydd Clark) și Elrond (Robert Aramayo).

Cei doi dezbat părerea îngrijorată a lui Galadriel că un dușman despre care se credea că a fost învins este încă prezent. Amenințarea se profilează la orizont, condamnând la moarte popoarele: "N-ai văzut ce am văzut eu", spune grav Galabriel, înainte să ni se ofere o privire asupra morții și distrugerii îngrozitoare la care a asistat aceasta.

Trailerul prezintă, de asemenea, unele dintre tărâmurile "vizitate" de fanii LOTR, precum tărâmurile elfilor - Lindon și Eregion, tărâmul gnomilor Khazad-dûm, Țările de Sud, Deșeurile Nordice sau regatul insular Númenór.

Pe lângă Morfydd Clark și Robert Aramayo, distribuția "The Rings of Power" este completată de Maxim Baldry, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Lenny Henry, Markella Kavenagh, Simon Merrells, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker, Daniel Weyman, Dylan Smith și Sara Zwangobani.

"The Rings of Power" urmărește forjarea inelelor puterii din timpul celei de-a doua epoci a Pământului de Mijlor, ce i-au permis Lordului Întunecat Sauron să răspândească răul pretutindeni. Acțiunea este plasată cu mii de ani înainte de evenimentele din trilogia "Stăpânul Inelelor" a lui Peter Jackson.

TRAILER The Lord of the Rings: The Rings of Power:

Trending