Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Străzi Deschise, spectacole şi Art Safari pe calea Victoriei şi nu numai în weekend-ul 2-3 iulie 2022

E vineri seara şi probabil vă faceţi planurile pentru weekend-ul ce tocmai începe. În weekend-ul 2-3 iulie 2022 au loc câteva activităţi culturale şi de divertisment în Bucureşti, despre care aflaţi mai multe detalii în rândurile ce vin. Se lasă cu expoziţii, joacă în mediu urban, teatru imersiv şi multe altele.

Publicat

pe

Strazi deschise Bucuresti 2022 afis Arcub
Strazi deschise Bucuresti 2022 afis Arcub │ FOTO: Arcub

Pe 2-3 iulie 2022 are loc o nouă etapă a proiectului Străzi Deschise, cu noi spectacole şi activităţi culturale. Ele se desfăşoară pe Calea Victoriei şi pe Bulevardul Bucureştii Noi. Serialul de spectacole imersiv despre oameni emblematici şi locuri speciale "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţa fără de moarte" va aduce o nouă reprezentaţie pe 2 iulie pe Calea Victoriei. Cu această ocazie locurile centrale din oraş devin spaţii de joacă.

Puteţi participa şi la Art Safari, descoperind acolo cea mai mare expoziţie dedicată lui Theodor Aman, în vreme ce pe scena Sălii Mari de la ARCUB veţi putea viziona spectacolul Carne, pe 7 iulie 2022. Revenind totuşi la weekend, Străzi Deschise continuă cu activităţi culturale:

  • spectacole de teatru pentru copii organizate de Teatrul Ion Creangă şi Teatrul de Animaţie Ţăndărică
  • ateliere pentru copii susţinute de Muzeul Naţional al Literaturii Române
  • concerte şi dans contemporan desfăşurate de tinerii de la Şcoala de Artă Bucureşti
  • spectacole de circ organizate de Circul Metropolitan din Bucureşti
  • expoziţii la Casa Filipescu Cesianu a Muzeului Municipiului Bucureşti
  • Parada Căţeilor pe Calea Victoriei, cu o defilare a patrupedelor începând cu ora 17:00 pe bulevard (2 iulie 2022)
  • activitaati sportive şi spaţii de joacă pentru copii organizate de Proedus pe Bulevardul Bucureştii Noi
  • momente de magie şi insule de lectură cu recomandări de cărţi din partea Casa Artelor "Dinu Lipatti"

Teatrul Apropo va organiza un spectrul de teatru imesiv "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte" pe Calea Victoriei, în zona Sediului Entertix - Zona Pipera. Gândit că o modalitate de explorare inedită a oraşului, spectacolul transformă spectatorii în participanţi şi îi invită într-o aventură irepetabilă care îi poartă prin diferite puncte din Bucureşti în timp ce povestea spectacolului li se dezvăluie treptat.

Spectacolul este prezentat pe 2 iulie, în programul "Străzilor deschise" şi face parte din "Pipera in Your Mind", proiect finanţat în cadrul programului "Bucureşti RE:imaginat" – Burse de idei pentru proiecte culturale.

Nu uitaţi şi de Art Safari, expoziţie cu peste 150 de opere semnate Theodor Aman, care se văd între 12 mai şi 7 august la Palatul Dacia-România.

Program complet AICI.

Trending