Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Stand-Up Revolution aduce sâmbătă duelurile lui Teo, iar duminică prima semifinală

La Stand-Up Revolution încep înfruntările între concurenți din echipe adverse. Sâmbătă vor fi difuzate ultimele dueluri, între concurenții din echipa lui Teo, iar duminică publicul va putea urmări pe Antena 1 prima semifinală.

Publicat

pe

Teo, jurat Stand-Up Revolution
Teo, jurat Stand-Up Revolution │ FOTO: Antena 1

În weekend-ul 30 - 31 iulie, telespectatorii au stand-up la dublu și comedie la dublu. Concurenții de la Stand-Up Revolution se apropie cu pași mari de cele mai aprige bătălii comice în cursa pentru marele premiu de 20.000 de euro. Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, concurenții din echipa lui Teo vor trece prin etapa duelurilor, iar duminică urmează prima semifinală, care va aduce înfruntări între concurenți din echipe diferite.

Ce a pregătit Teo pentru etapa duelurilor

După ce Vio, Costel și Dan Badea s-au confruntat cu emoțiile battle-urilor în urma cărora fiecare a rămas cu câte 5 semifinalisti, cel care încheie această etapă a show-ului este Teo. Juratul Stand-Up Revolution vine cu o serie de surprize sâmbăta asta, provocând la duel concurenți începători într-ale stand-up-ului cu competitori experimentați sau adversari din generații diferite. Unul dintre momentele de atracție ale serii este duelul dintre doi performeri cunoscuți publicului iubitor de stand-up: Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră, și Dan Țuțu, dublu finalist iUmor.

În vârstă de 19 ani, Teo și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy la doar 13 ani. De partea cealaltă, Țuțu are 52 de ani și face stand-up de șapte ani.  "E o provocare să mă duelez cu un tânăr, care face chestia asta de la 18 ani, în condițiile în care eu, când aveam vârsta lui, plecam militar", a comentat Dan Țuțu.

"Când m-am uitat la echipa mea, primul duel pe care l-am văzut a fost Teo Ioniță cu Dan Țuțu și abia după aceea am văzut cum aranjez restul duelurilor. Pentru că n-am putut să rezist. Am vrut să văd acest schimb de generații, să văd cel mai tânăr cu cel mai în vârstă om din concurs. Este bomboana sufletului meu acest duel", a comentat Teo.

Duminică, la Stand-Up Revolution are loc prima semifinală

Cine va avea cel mai apreciat număr de stand-up telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, de la 20:00, la Antena 1. Iar duminică, tensiunea crește, întrucât luptele umoristice se vor da între concurenți din echipe diferite în prima semifinală de la Stand-Up Revolution.

Trending