Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Spotify a lansat "Upside Down Playlist", inspirat de serialul "Stranger Things"

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Stranger Things" a ajuns la final astăzi, pe 1 iulie 2022. Cu această ocazie, Spotify a lansat o funcție specială de streaming muzical. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster Stranger Things sezonul 4
Poster Stranger Things sezonul 4 │ FOTO: Netflix

Muzica joacă un rol extrem de important în viața fiecăruia dintre noi. Nu există nimic mai bun decât cântecul preferat atunci când suntem triști, fericiți, cu chef de dans sau când vrem să ne salvăm viața de un monstru cu puteri paranormale. Având în vedere acest lucru, Spotify a colaborat cu Netflix și Stranger Things pentru a lansa "Upside Down Playlist", o colecție personalizată de melodii.

Playlistul face referire la o scenă emblematică din cel de-al patrulea sezon din Stranger Things. Max (Sadie Sink) se trezește atacată de Vecna, principalul personaj negativ al sezonului. Pe măsură ce Vecna încearcă să își revendice victima, prietenii lui Max îi pun melodia sa preferată, "Running Up That Hill (A Deal with God)" a lui Kate Bush. Cântecul are puterea de a stopa controlul lui Vecna și o salvează pe Max de un sfârșit tragic.

Astfel, cei interesați să afle ce piesă le-ar salva viața de Vecna pot căuta pe Spotify "Upside Down Playlist" în search box. Primul rezultat este cel căutat. Apoi, prima melodie care apare în listă este cea salvatoare.

Așa cum am menționat anterior, "Running Up That Hill" este cântecul salvator original. Hit-ul lansat în anii '80 se bucură acum de un real succes pe toate platformele de streaming, plasându-se pe locuri fruntașe. De exemplu, piesa a reușit să ajungă pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 4 în Billboard Hot 100.

Comentează

Trending