Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă lansată de Roxen, "Nono Bad" - AUDIO

Roxen, una dintre artistele care s-au făcut cunoscute și peste hotare cu piese precum "UFO" sau "Money Money", revine cu un nou single, intitulat "NONO BAD". Piesa critică inegalitatea socială și-i îndeamnă pe cei defavorizați să-și exprime nemulțumirile.

Publicat

pe

Roxen
Roxen │ FOTO: Global Records

Piesa "Nono Bad" a fost scrisă și compusă de către EMAA, Achi și Costel Dominteanu, producția finală purtând amprenta lui Costel Dominteanu.

Roxen: "Fiecare dintre noi are dreptul de a fi respectat pentru ceea ce este"

"Întotdeauna mi-am dorit să scriu și să cânt despre oameni și despre ceea ce simt că este cu adevărat important. Faptul că societatea ne îndeamnă să ne comportăm într-un anume fel cu alți oameni doar pentru că așa trebuie sau pentru că statul social este unul diferit este o nedreptate pe care eu, personal, refuz să o aplic. Fiecare dintre noi are dreptul de a fi respectat pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ceilalți vor să creadă. Iar "Nono Bad" este despre cu și despre oameni." - Roxen

AUDIO: Roxen - "Nono Bad"

Roxen este una dintre cele mai proeminente voci din noua generație de artiști. Cu zeci de milioane de ascultări pe platformele de streaming, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ce-ti cântă dragostea" ce a fost șapte săptămâni pe locul #1 airplay, iar "Inimă nu fi de piatră" a fost în Top 100 Radio România încă de la lansare. În același timp, "Money, Money", colaborarea cu Strange Fruits Music, a fost pe locul 3 pe radio în Rusia, iar "Dincolo de Marte" alături de Randi a strâns 10 milioane de ascultări pe YouTube.

Trending