Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mihai Petre este jurat special în marea finală Te cunosc de undeva!

Andreea Bălan va fi înlocuită de Mihai Petre în finala emisiunii ”Te cunosc de undeva!”. Show-ul va aduce față în față patru echipe, care se vor lupta pentru premiul de 15.000 de euro.

Publicat

pe

Mihai Petre e în juriul ”Te cunosc de undeva!”
Mihai Petre e în juriul ”Te cunosc de undeva!” │ FOTO: Antena 1

Marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!, care va fi difuzată sâmbăta aceasta pe Antena 1, de la ora 20:00, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatorii transforming show-ului.

După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat special se va alătura juraților. Astfel, Mihai Petre, juratul Dancing on Ice, a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alătura în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan.

"Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon. Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție. A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevărat memorabil", a declarat emoționată Andreea Bălan.

Locul de masa juriului nu va rămâne însă liber, Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza marea finală a sezonului 17, al celui mai de succes transforming show, "Te cunosc de undeva!"

"Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă", a declarat Mihai Petre.

Echipele calificate în marea finală Te cunosc de undeva!

În finală s-au calificat 4 echipe:

  • Emi & Cuza,
  • Ilona & Ristei,
  • Alexia & Dima,
  • Romică Ţociu & Carmen Chindriş.

Weekend-u acesta aflăm cine va câştiga marea finală, dar şi premiul de 15.000 de euro, care va fi donat în scop caritabil. Show-ul va putea fi urmărit pe Antena 1 sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:00.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending