Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a artistei britanice Jessie Ware, "Free Yourself" - AUDIO

Jessie Ware a lansat single-ul "Free Yourself", o piesă disco alimentată de adrenalină. Artista londoneză ne invită pe ringul de dans, pentru a da frâu liber trăirilor noastre interioare.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: Universal Music

Noua piesă "Free Yourself" este compusă de Jessie Ware împreună cu Coffee Clarence JR și legendarul producător britanic Stuart Price. Melodia oferă o primă idee asupra celui de-al cincilea album al artistei britanice.

Jessie Ware: "Bucură-te de tine, eliberează-te!"

""Free Yourself" este începutul unei noi ere pentru mine. Sunt atât de încântată că oamenii o să poată asculta acest cântec spre sfârșitul verii; să poată dansa, să nu simtă inhibiții și să fie fericiți, așa cum m-am simțit și eu recent, având din nou posibilitatea de a merge în turneu și de a cânta. Bucură-te de tine, eliberează-te!", ne îndeamnă Jessie.

AUDIO: Jessie Ware - "Free Yourself"

Jessie Ware a reluat spectacolele reprogramate din cadrul turneului "What's Your Pleasure?", cântând la Glastonbury's Park și Primavera Sound. În cea de-a doua parte a anului, Jessie Ware îl va însoți pe Harry Styles în turneul "Love on Tour" pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago. În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie se va întoarce în studio pentru a-și termina cel de-al cincilea album de studio.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie "a dat glasul" proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize. Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Jessie Ware va concerta pe domeniul Palatului Mogoșoaia, în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Fall in Love. Găsiți mai multe detalii aici.

Comentează

Trending