Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Finala sezonului 17 "Te Cunosc de Undeva" ne-a adus câştigători talentaţi şi o transformare de musical a echipei

Pe 9 iulie 2022 Antena 1 a difuzat finala sezonului 17 al emisiunii "Te Cunosc de Undeva", în care s-a schimbat juriul. Andreea Bălan a plecat în America Express alături de Andreea Antonescu şi a fost înlocuită de Mihai Petre. Câştigătorii îi aflaţi în rândurile următoare, unde vedeţi şi cele mai tari momente ale serii.

Publicat

pe

Te Cunosc de Undeva Finala Sezonului 17
Te Cunosc de Undeva Finala Sezonului 17 │ FOTO: Antena 1

Încă de la începutul serii am văzut că la masa venise un jurat noi, în locul Andreei Bălan, celebrul coregraf Mihai Petre. Era cunoscut şi că jurat Dancing on Ice, a fost jurat şi la finala iUmor şi îl ştim şi din sezoanele de jurat la Românii au Talent. Cele patru cupluri de concurenţi care au ajuns în finală au fost Emi & Cuza, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim.

Punctajul lor a început de la zero, iar cele 4 echipe de finalişti au primit puncte de la juraţii Te Cunosc de Undeva!, dar şi de la echipele care nu au intrat în marea finală, plus de la publicul prezent în sală. Deşi era finala, toate cele 8 echipe au pregătit câte un moment special, ba chiar au făcut şi un moment la comun, inspirat de filmul musical "The Greatest Showman".

Seara a început cu un show semnat Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, care au interpretat plini de viaţă hitul lui PSY, "Gangnam Style". Ionuţ Rusu a părut născut pentru asta, iar interpretările ar fi trecut mai departe inclusiv la un concurs de talente muzicale.

A intrat în scenă apoi prima echipă finalistă, formată din Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, care au interpretat "The Prayer", piesa lui Celine Dion şi Andrea Bocelli. A fost un moment emoţionant, cu coregrafie minimă, cu orchestra pe scenă şi cu o profunzime şi emoţie deosebită. Italiana lui Ristei a fost impecabilă.

Am revenit pe plaiurile mioritice, cu Maria Buză şi Paula Chirilă, care au intrat în pielea a două legende ale muzicii populare: Maria Lătărețu şi Maria Dragomiroiu. Taraful George Pătraşcu le-a acompaniat şi a făcut momentul unul autentic. S-au încins hore pe scenă şi în public şi momentul a fost foarte apreciat de Pepe şi de concurenţii rivali.

Apoi a venit rândul unui alt cuplu de finalişti, Alexia şi Dima, care au interpretat hitul regretatului Meat Loaf, "I Would Do Anything For Love". Au pus în scena momentul ca în videoclipul legendar, iar Alexia a devenit Patti Russo. Sincronizarea vocilor nu a fost perfectă, dar Dima a fost o "bestie" convingătoare.

Au urmat Jazzy Jo şi Zarug, care ne-au dus în vacanţă prin hitul "Boys Boys Boys" de la Sabrina. Mihai Petre a părut a îşi aminti de perioada când era la modă piesa şi a intrat pe ritm. Fustele de un mov orbitor ale concurenţilor au rămas pe retina privitorilor. Voia bună nu a lipsit şi vibe-ul de petrecere la piscină.

Al treilea moment pregătit de finalişti a fost cel al lui Romică Ţociu şi Carmen Chindriş. Ei au devenit Ștefan Bănică şi Andra cu piesa "Prosop". Romică a fost convingător cu vocea şi frazarea sa, iar chimia celor doi a fost excelentă. Un moment rock 'n roll reuşit.

Chiar dacă nu s-au calificat în finală, surorile Odagiu au pregătit un moment special, interpretând piesa "Bella Ciao", cu un moment inspirat de "Casa de Papel". Au şocat machiajele tip “Two Face” ale celor două surori şi modul în care au făcut piesă din una înălţătoare mai degrabă una cu tentă întunecată. Au fost acompaniate de Mahala Rai Banda.

Cum se întâmplă des la "Te Cunosc de Undeva", ultimii au fost cei dintâi, iar Emi şi Cuza s-au transformat în Robbie Williams, interpretând piesa "My Way". O melodie legendară a lui Frank Sinatra, care a trecut şi prin ograda "Sex Pistols", ajungând şi la Robbie. Interpretarea a fost aici una sensibilă, cu acompaniament orchestral. Până la urmă vocea şi crescendo-ul excelent al băieţilor i-a dus spre câştigarea marii finale a sezonului 17, în aplauzele juriului. Aurelian Temişan s-a ridicat în picioare şi toţi concurenţii au fost cuceriţi de moment.

În timp ce publicul vota, Pepe şi concurenţii emisiunii au avut un moment special din musicalul "The Greatest Showman". Emi şi Cuza au fost declaraţi câştigători ai sezonului 17, ei donând premiul de 15.000 de euro pentru o cauză nobilă.

Comentează

Trending