Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Un actor din "Piraţii din Caraibe" vine la East European Comic Con 2022

Actorul britanic are o carieră impresionantă desfășurată atât pe scena de teatru, cât și pe micul și marele ecran. Fanii se vor putea întâlni cu el la Comic Con, în perioada 26-28 august. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kevin McNally în "Pirații din Caraibe"
Kevin McNally în "Pirații din Caraibe" │ FOTO: PR

Kevin McNally, actor cunoscut pentru rolul lui Master Gibbs, ajutorul de nădejde al căpitanului Jack Sparrow interpretat de Johnny Depp din celebra serie "Pirates of the Caribbean", va lua parte la ediția Comic Con din 2022.

Actorul a jucat în "Pirates of the Caribbean" încă de la primul film ce a avut premiera în 2003 în rolul lui Master Gibbs, secundul loial al lui Jack Sparrow care l-a acompaniat în toate aventurile sale. "Pirates of the Caribbean", care conține la momentul actual cinci filme de lungmetraj, este una dintre cele mai apreciate francize la scară mondială, depășind suma de 14 miliarde de dolari la capitolul încasări și avându-i în distribuție pe Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom, Javier Bardem sau Penelope Cruz.

Kevin McNally a mai avut roluri în seriale precum: "Supernatural", "The Crown", "Downton Abbey", "Designated Survivor", "The Good Fight" și multe altele. Mai mult, actorul și-a împrumutat vocea și pentru câteva jocuri de success precum: "Pirates of the Caribbean: At World's End", "Assassin’s Creed III" sau "Kingdom Hearts III".

Kevin nu s-a ținut departe nici de scena teatrului, jucând în producții de mare succes precum "King Lear" (unde a avut rolul principal), "Hamlet" sau "Boeing Boeing".

Alți invitați Comic Con 2022:

Kevin McNally este cel de-al șaselea actor invitat la Comic Con anul acesta și i se alătură lui Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals), Simon Merrells (Lord of The Rings: Rings of Power, Spartacus), Graham McTavish (The Hobbit, House of the Dragon, The Witcher, Lucifer), Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…) și Clive Standen (Vikings, The Walking Dead).

În curând, vor fi dezvăluite noi informații legate de principalele atracții de anul acesta de la Comic Con: zona de gaming, Aleea Artiștilor, zona de târg, board games, cosplay sau zona de street food.

Bilete East European Comic Con 2022:

Prețul biletelor la Comic Con 2022 variază între 40 și 145 lei, în funcție de categorie și de perioada de achiziție. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 26 august 2022

East European Comic Con 2022

Loc
Romexpo

Trending