Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa DOMINO a lansat piesa "Mărăcine" - AUDIO

Într-o nouă formulă și cu un sound inovativ, Domino lansează noul single "Mărăcine", un cântec despre conectarea la propriile rădăcini. Piesa este disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală.

Publicat

pe

Domino
Domino │ FOTO: Captură YouTube

""Mărăcine" este despre noi toți, cei care vrem să lăsăm ceva în urmă, dar uităm de cele mai multe ori de unde am pornit de fapt pe acest drum. Oamenii lângă care am crescut sunt fundamentul existenței noastre, sunt rădăcinile noastre. Ne dorim ca prin acest cântec să ne amintim și să ne reconectăm la propriile rădăcini (mărăcini)", declară Sebastian Marcovici, liderul trupei.

"Mărăcine" este prima piesă compusă în noua formulă a trupei. Textul este semnat de Sebastian Marcovici, înregistrările au avut loc la Phonon Sound Studio, iar mixul si masterul este realizat de Adam Whittaker. Piesa poate fi ascultată pe toate platformele de distribuție digitală.

AUDIO: Domino - "Mărăcine" (Official Audio)

Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, clape și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprind publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Catalogați încă de la debut drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino au debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci, trupa a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: InTransylvania, Electric Castle, Etnorama, Rocanotherworld, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.

După lansarea primului material discografic, intitulat "Fuga Lolelor - EP.1", lansat în 2017, trupa a luat o nouă direcție, reinventându-se prin noua formulă a trupei, aducând pe piața muzicală alternativă din România un nou sound inovativ. La finalul acestui an, Domino va lansa următorul material discografic intitulat "Haida - Fuga Lolelor - EP.2".

Domino înseamnă:

  • Sebastian Marcovici
  • Romulus Cipariu
  • Serghei Crasnov
  • Ioan Armean
  • Adrian N. Ban

Trending