Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Creatorii "Stranger Things" lansează pe Netflix noi proiecte, printre care un spinoff și o piesă de teatru inspirate de celebrul serial

Frații Matt și Ross Duffer, creatorii serialului de succes "Stranger Things", au lansat o companie de producție și revin la Netflix cu o serie de proiecte interesante. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Poster Stranger Things sezonul 4
Poster Stranger Things sezonul 4 │ FOTO: Netflix

Frații Duffer au lansat noua lor companie de producție și au împărtășit câteva proiecte pe care le au în plan. Printre acestea se numără o piesă de teatru "Stranger Things", un spin-off conectat într-o oarecare măsură la serial, o adaptare după romanul "The Talisman", scris de Stephen King și Peter Straub și un film live-action inspirat de seria manga "Death Note". 

Compania de producție este intitulată Upside Down Pictures, iar fanii serialului "Stranger Things" cunosc deja istoria acestui nume: un planul alternativ al existenței care găsește modalități de a teroriza locuitorii orașului Hawkins. Potrivit unui comunicat de presă, gemenii Matt și Ross Duffer au spus că țintesc să creeze genul de povești care i-au inspirat, povești care au loc la acea răscruce unde obișnuitul se întâlnește cu extraordinarul, unde marele spectacol coexistă cu aspectul intim, unde emoția învinge cinismul.

Upside Down Pictures vine ca parte a unui contract generos cu Netflix, iar serviciul de streaming va fi implicat în aproape tot ce vine de la Upside Down, inclusiv piesa de teatru. Se spune despre această producție teatrală că se află în universul și mitologia "Stranger Things". Piesa de teatru va fi regizată Stephen Daldry și produsă de Sonia Friedman și Netflix.

În ceea ce privește spin-off-ul bazat pe "Stranger Things", acesta a luat naștere din ideile fraților Duffer, dar nu îi va implica direct pe aceștia. Cei doi intenționează să predea ștafeta unei noi echipe de creație.

Toate acestea vin după ce "Stranger Things 4" a ajuns pe primul loc pe lista celor mai populare seriale de pe Netflix, cu 1,15 miliarde de ore vizionate în primele 28 de zile, făcându-l al doilea serial care depășește pragul de un miliard. Premiera sezonului patru a devenit cea mai vizualizată pentru un serial în limba engleză de pe Netflix, cu 286,79 milioane de ore vizionate. De asemenea, "Stranger Things 4" a ajuns pe primul loc în 91 de țări și a devenit cel mai vizionat sezon într-o singură săptămână pentru Netflix, cu 335,01 milioane de ore vizionate.

Comentează

Trending